Setari Cookie-uri

MILLA MILLA: croiala eleganței feminine fără vârstă

În aceste vremuri lipsite de delicatețe, un designer român a ales să mizeze pe eleganța clasică în creațiile sale pentru a revigora feminitatea româncelor. Brandul MILLA MILLA reușește să infuzeze viața agitată a femeii moderne cu magia modei anilor ’50 grație câtorva elemente de eleganță eternă.

Ce-ți trece prin minte și suflet când îți apare în cale, în peisajul gri de zi cu zi, o siluetă de rochie veselă ce îmbrățișează delicat și flatează un trup de femeie zâmbitoare? Aceleași emoții calde pe care le are și purtătoarea, probabil. Aceleași emoții pe care le avea și Ludmila Corlățeanu când purta „o rochie fixă în talie, cu fustă zburătoare”, sentiment pe care a vrut să-l transmită mai departe altor femei, dar să și le ajute să-l simtă oricând, după voie, purtând ținute inspirate din moda anilor ’50.

CE-A PĂSTRAT DIN MODA ANILOR ’50

Astăzi, numele Ludmila Corlățeanu și cel al brandului pe care l-a fondat, MILLA MILLA, se identifică cu rochiile-cămașă ce evocă eleganța și spiritul feminin renăscut al perioadei postbelice, cu acea siluetă ce inspiră totodată fragilitate și putere femeiească: umerii mici, talia subțire și fusta amplă, ce coboară până la jumătatea gambei, proporții care îndulcesc orice corp de femeie și atrag orice privire de bărbat.

Citește și:

A descoperit că tiparele rusești ale acestui trend de acum 70 de ani sunt mai apropiate ca funcționalitate de nevoile femeii de astăzi și le-a ales pe acestea ca punct de plecare în design: „În varianta sovietică, adaosurile de lejeritate erau un pic mai generoase, pentru că femeia din societatea rusă nu purta corsete, având, de asemenea, un program încărcat”, explică designer-ul MILLA MILLA.

Asta înseamnă că a permis rochiilor-cămașă să îmbrace minunat silueta, fără să compromită eleganța sau confortul și fără să restricționeze mișcarea liberă a purtătoarei. Așa, poți arăta foarte profi într-o ședință de afaceri, dar poți să și pășești cât de larg și de grăbit ai nevoie când ești în întârziere grație fustei ample, îți poți lua copilul în brațe sau strânge jucăriile de pe jos. Te poți aventura chiar să dai mașina pe bicicletă în zilele cu soare. Sau să faci o piruetă mare ori de câte ori te îmboldește bucuria.

Citește și:

Iar, dacă după toate acestea, simți că te-ai înfierbântat un pic, poți regla imediat situația desfăcând un nasture mic de la baza gâtului, design-ul fiind gândit de așa natură.

CUM A ADAPTAT MODA ANILOR ’50

Totuși, vorbim despre haine pentru azi, și, oricât de îndepărtat ar fi acel „ieri” din care ele sunt inspirate, ele trebuie să servească cu cât mai mult succes scopurile purtătoarei în contextul actual de viață. Așa au apărut buzunarele în creațiile MILLA MILLA, inclusiv la rochiile de seară. „Trăim vremuri în care avem mereu telefonul cu noi, facem poze, dăm mesaje... Prin urmare, buzunarele sunt ceva absolut necesar, ca să nu umblăm mereu cu poșeta după noi”, spune Ludmila Corlățeanu.

Citește și:

Cu aceste colecții în ediție limitată, care nu cuprind mai mult de 10-25 de rochii ce poartă același imprimeu, MILLA MILLA propune româncelor rețeta perfectă a combinației eficiente între eleganță și funcționalitate, adecvată oricărei siluete. Mai mult, caracterul exclusiv al fiecărei rochii-cămașă ce iese din izvorul de idei al Ludmilei Corlățeanu este înnobilat cu aerul vintage al gulerelor și manșetelor mici și delicate pentru care designer-ul se inspiră din filmele, fotografiile și revistele acelei perioade.

Fără exagerare, e absolut justificat să te simți ca într-o poveste cu Audrey Hepburn purtând o astfel de rochie!

Vizitează: https://www.millamilla.shop/

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.