Setari Cookie-uri

Marks & Spencer lanseaza noua colectie de piese din denim

Anything but ordinary denim: Perfect fits, authentic washes, responsibly made

Denimul nu a fost niciodată mai cool! Elegant, ușor de purtat și de integrat în diverse ținute, denimul este cu siguranță un item care odată achiziționat va rămâne multă vreme în garderoba de zi cu zi, indiferent de sezon.

Disponibilă deja în toate magazinele Marks & Spencer, cu modele atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii, cea mai recentă colecție de denim este realizată din bumbac ce provine din surse sustenabile. Piesele din denim sunt foarte confortabile și durabile, rezistând spălărilor repetate la mașină, fiind, totodată, articole atemporale, ușor de purtat în repetate ocazii și în diferite combinații stilistice.

Colecția dedicată femeilor vine în atenția consumatorilor cu itemuri noi, printre acestea numărându-se rochii și cămăși lejere cu broderie ce pot fi ușor integrate în ținutele de zi cu zi. Noile piese combină pe de o parte estetica feminină, cu detalii romantice și mâneci cu volane, cu stilul contemporan, rochiile și topurile din denim având broderii delicate și mâneci bufante, punând astfel în valoare silueta feminină.

Citește și:

Pentru bărbați, Marks & Spencer propune o gamă de croieli contemporane care, mixate cu articole de îmbrăcăminte precum jachete-cămăși lejere și veste matlasate, vor conferi outfit-ului un stil efortless. Denimul continuă să inoveze datorită tehnologiilor Stormwear™ și 360 Flex. La acestea se adaugă noi piese pentru sezonul actual, printre acestea numărându-se jeans din bumbac reciclat în proporție de 100%, care își păstrează în același timp stilul clasic datorită materialului care permite confort și totodată lejeritate în mișcare.

Pentru copii, Marks & Spencer propune piese de care cei mici se vor îndrăgosti din prima clipă! Cu detalii atent gândite cum sunt centurile ajustabile care asigură pe lângă confort și o potrivire perfectă, accente florale la care se adaugă și broderiile, piesele din noua colecție oferă o notă elegantă în orice moment.

Citește și:

Noile piese din colecție sunt disponibile pe www.marksandspencer.com/ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.