Setari Cookie-uri

Cum să faceți cumpărături online

Cu o schimbare atât de rapidă pentru a se baza exclusiv pe comerțul electronic, procesul de cumpărături online poate fi incredibil de copleșitor.

După un an fără precedent, am asistat cu toții la o schimbare uriașă în modul în care facem achiziții, cumpărăturile online luând amploare ca niciodată. Cu o schimbare atât de rapidă pentru a se baza exclusiv pe comerțul electronic, procesul de cumpărături online poate fi incredibil de copleșitor - chiar și pentru cei care se considerau anterior profesioniști în domeniu.

De la cunoașterea mărimii, la identificarea țesăturilor și, cel mai important, la găsirea a ceea ce căutați, există câțiva pași importanți pe care trebuie să îi stăpâniți pentru a vă asigura că profitați la maximum de experiența cumpărăturilor online. Aici am prezentat sfaturile noastre de top care promit să reducă la minimum acele călătorii neîncetate la departamentul de retur și, desigur, să vă ajute să faceți raiduri pe rafturile virtuale cu ușurință.

Citește și:

Ce căutați?

Indiferent dacă cumpărați sau răsfoiți online, navigarea pe site este cheia unei experiențe plăcute. Separat în categorii și subcategorii ușor de digerat, un meniu bun vă oferă o cale simplă și facilă de acces către stilurile perfecte.

Pătrundeți într-un bazin de inspirație fie căutând după tipul de stil, de exemplu: pantofi, fie explorând categoria plină de cele mai căutate stiluri, pentru a vă pune pe picioare. Există,de asemenea, site-uri care se străduiesc să vă ofere sfaturi și recomandări prietenoase pentru orice, de la tendințe populare la idei de cadouri.

Dacă sunteți în căutarea unor stiluri mai specifice, "secțiunea de căutare" din partea de sus a paginii de start este aici pentru a salva ziua. Dacă introduceți orice, de la stiluri, tendințe sau culori relevante pentru căutarea dumneavoastră, puteți deschide o pagină special creată pentru dumneavoastră. După ce ați activat căutarea, aceasta poate fi filtrată și mai mult cu ajutorul meniurilor noastre drop-down specifice, unde puteți selecta anumite mărimi, materiale și prețuri de pantofi - deci nu mai trebuie să derulați la nesfârșit!

Citește și:

Cunoașteți-vă mărimea

Nimeni nu vrea să comande o duzină de perechi de pantofi pentru a se asigura că i se potrivesc perfect, ca să nu mai vorbim de faptul că trebuie să comande din nou și să returneze. Pe fiecare pagină de stil ar trebui să găsiți atât un ghid de potrivire, cât și un ghid al mărimilor pentru a vă asigura că alegeți perechea perfectă care vi se potrivește ca o mănușă.

Ghidul de potrivire vă va permite să știți dacă stilul selectat se potrivește perfect la mărime sau dacă vă sfătuiesc să măriți sau să micșorați mărimea față de pantofii obișnuiți. În timp ce ghidul de mărimi oferă un tabel detaliat pentru a converti cu ușurință orice mărime a fost folosită în mărimea cu care sunteți familiarizat.

În mod similar, ghidul de potrivire vă va spune măsurile noastre aproximative pentru orice, de la dimensiunea tocurilor la siluetele genților și chiar la căderea mânerelor, astfel încât să vă puteți face o idee despre noua dvs. achiziție chiar înainte ca aceasta să vă atingă vârful degetelor.

Citește și:

Găsiți informațiile cheie

Odată ce ați descoperit un stil de pantofi care vă interesează, paginile de produs sunt acolo pentru a vă ajuta să decideți dacă este cel mai potrivit. Fiecare pagină conține imagini de produs din toate unghiurile, plus o imagine editorială a stilului, astfel încât să puteți vedea cum arată în acțiune. De asemenea, puteți derula mai departe în josul paginii pentru o privire mai aprofundată asupra punctelor de atracție ale stilului, de la cusături complexe la detalii subtile de design.

Informațiile despre produs ar trebui să vă ofere tot ce trebuie să știți despre acest model, de la țesăturile folosite, la meșteșugul artizanal, locul unde a fost fabricat și un sfat de stil pentru a vă ajuta să vi-l imaginați în lumea reală. Pentru o căutare mai rapidă, mai jos ar trebui să existe o casetă derulantă "detalii", care reunește toate informațiile cheie despre produs în puncte simple și ușor de înțeles. Folosiți-o pentru a verifica detaliile dvs. preferate, de la căptușeli la piele.

Citește și:

Alegeți-vă culoarea

Cele mai multe dintre modelele de pantofi sunt disponibile în mai multe culori, așa că, fie că sunteți în căutarea unei nuanțe mai strălucitoare, fie că vă doriți să vă actualizați garderoba cu o nouă culoare a stilului dvs. preferat, online puteți găsi tot ce vă trebuie. În partea de sus a fiecărei pagini de produs, puteți vedea toate iterațiile diferite ale stilului ales, astfel încât să puteți găsi cu ușurință perechea potrivită.

Gândiți-vă la propria garderobă

Fie că faceți cumpărături online sau offline, este întotdeauna important să vă gândiți mai întâi la modul în care ați putea încorpora o potențială achiziție în garderoba dvs. actuală. Pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, parcurgeți pagina de produse și vizualizați stilul imaginilor de lifestyle, puteți găsi, de asemenea, sfaturi de styling la sfârșitul descrierii fiecărui produs pentru a vă ajuta să vă inspirați. Pagina de Instagram a unui brand este un alt loc minunat pentru a descoperi moduri noi și interesante de a purta stilurile, indiferent de vânt, vreme sau ocazie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.