Setari Cookie-uri

HANDS OFF: FOREO iti duce rutina de curatare faciala la un alt nivel cu tehnologia de infrumusetare

Brand-ul suedez de beauty-tech reinventeaza modul in care ne gandim la igiena prin introducerea rutinei de curatare a fetei fara atingere si 100% fara germeni

Pe masura ce lumea incepe sa stapaneasca incet, dar sigur, criza de sanatate COVID-19, suntem in continuare constienti de modul in care ne atingem fetele, stiind ca nasul, ochii si gura sunt puncte de acces pentru bacterii. Brand-ul suedez de skin-tech FOREO avertizeaza ca spalarea fetei cu mainile nu doar ca te expune la o gama intreaga de germeni daunatori, dar sunt si foarte ineficiente in curatare.

Gama originala LUNA de dispozitive de curatare a fetei de la FOREO este incarcata cu pulsatiile patentate T-Sonic ale marcii noastre, oferindu-ti o curatare profunda, dar blanda, pe care pur si simplu nu o poti obtine cu mainile si, pe deasupra, are si masajul specific. Asta nu inseamna ca spalarea fetei cu mainile este gresita, dar daca nu este spalata corect, s-ar putea sa-ti expui pielea la murdarie, substante chimice si uleiuri”, explica Boris Trupcevic, CEO FOREO.

Citește și:

El continua: „Totusi, ceea ce face ca LUNA noastra sa fie cu adevarat unica si de neegalat pentru concurentii sai este siliconul ultra-igienic din care este fabricat dispozitivul. Siliconul este antibacterian, ceea ce inseamna ca nu gazduieste agenti patogeni, facand practic imposibila transmiterea germenilor, considerandu-l nu numai cel mai eficient mod de a iti spala fata, ci si cel mai sigur.”

Cu o piata globala a tehnologiei de frumusete evaluata la 39,1 miliarde in 2018 si estimata ca va creste la 107,2 miliarde pana in 2024, este clar ca multi consumatori se indreapta masiv catre tehnologia de frumusete in noua era a igienei. In timp ce produsele FOREO, favorizate de pasionatii de frumusete din intreaga lume, nu au nevoie de prezentare, expertii de la Institutul FOREO au transpus tehnologia complexa si extrem de sofisticata din spatele renumitei game LUNA in beneficiile utilizatorului pentru a sublinia rolul esential pe care il joaca pulsatiile T-Sonic in curatare si pentru a mentine pielea sanatoasa, cu un aspect tanar si stralucitor:

Citește și:

Curatare profunda si exfoliere delicata

„T”-ul din „T-Sonic” inseamna transdermic, deoarece aceste pulsatii strabat straturile pielii, stimuleaza fluxul sanguin si aduc oxigenul la suprafata, indepartand in acelasi timp impuritatile prinse in pori - ceva ce pur si simplu nu poate fi realizat folosind doar mainile.

Exfolierea este esentiala pentru o rutina buna de ingrijire a pielii, totusi, cand vine vorba de pielea moale si delicata a fetei tale, cu siguranta ce e mult, strica. Acesta este motivul pentru care gama LUNA de la FOREO are perii moi din silicon pentru a te asigura ca obtii o curatare blanda, dar mai profunda decat orice iti pot oferi mainile, lasand bariera pielii intacta si eliminand in acelasi timp pana la 99,5% din toxinele acumulate (urme de machiaj si exces de sebum).

Stimularea circulatiei

Citește și:

S-a demonstrat ca masajul bland T-Sonic imbunatateste fluxul sanguin cu pana la 450%. Acest lucru este benefic deoarece aceasta microcirculatie sporita aduce oxigen si substante nutritive la suprafata pielii, rezultand o piele sanatoasa si un ten luminos, cu pana la 98% dintre utilizatori raportand ca pielea lor este mai stralucitoare, radianta si cu aspect mai sanatos. Desi iti poti masa fata cu mainile, daca este facut incorect, poti ajunge sa iti tragi pielea in jos si sa grabesti procesul de imbatranire, ca sa nu mai vorbim de pericolul de a deteriora pielea moale si delicata a fetei cu unghiile.

Reducerea aspectului porilor

Problemele cu porii dilatati afecteaza toate genurile si toate grupele de varsta, cu toate acestea, atunci cand este utilizata corect, tehnologia poate fi o solutie viabila pentru aceasta problema, precum si un stimulent de incredere pentru multi. Gama LUNA de la FOREO s-a dovedit ca reduce aspectul porilor prin cresterea productiei de elastina si colagen, 98% dintre utilizatori observand ca pielea lor este mai fina si se simte mai moale la atingere - un mic avantaj tehnologic de frumusete pe care mainile tale nu il pot oferi.

Citește și:

Efect de lifting facial

LUNA 3 de la FOREO este un agent dublu, deoarece partea din spate are un mod de masaj ferm, care utilizeaza pulsatii de intensitate ridicata si scazuta, care ajuta la relaxarea punctelor de tensiune musculara faciala. In acelasi timp, netezeste aspectul liniilor fine si a ridurilor, astfel oferindu-ti un aspect de lifting, observat de 94% dintre utilizatori, care raporteaza o piele mai tonifiata.

Cresterea potentialului de absorbtie pentru produsele de ingrijire a pielii

O perie faciala din silicon de inalta calitate actioneaza ca un stimulent pentru produsele de ingrijire a pielii. Indeparteaza celulele moarte ale pielii pentru a asigura o absorbtie mai profunda a ingredientelor active din produse, maximizand astfel eficienta serumului si a cremei hidratante. In plus, acesta iti va servi ca instrument perfect pentru a oferi pielii baza necesara pentru o aplicare fina a machiajului.

Citește și:

Printre cei 3.200 de germeni diferiti ce se afla pe mainile noastre, exista bacterii daunatoare care pot provoca infectii si pot induce boli. Un germen se poate multiplica de peste 8 milioane de ori intr-o singura zi si, stiind ca aproape 80% dintre agentii patogeni sunt raspanditi de mainile tale, FOREO te indeamna sa-ti elevezi rutina de curatare si sa investesti intr-o perie faciala buna, care va elimina complet pericolul de transmitere a bacteriilor, lasand pielea sanatoasa si stralucitoare in doar cateva minute.

FOREO a revolutionat modul in care gandim despre ingrijirea pielii, dar si despre bani, deoarece s-a dovedit a fi o investitie grozava pe termen lung. Un tratament facial tipic care implica tehnologie de ultima ora poate costa pana la 1100 Lei. O investitie in LUNA 3 costa aproximativ 900 Lei si, in plus, o cercetare arata ca produsele FOREO inca functioneaza impecabil chiar si dupa 8 ani de utilizare si arata in continuare la fel de bine si curate ca cele noi, cu o viata extrem de lunga a bateriei. Longevitatea, eficacitatea si siguranta sunt ceea ce diferentiaza LUNA originala de la FOREO, o inovatie unica in ingrijirea pielii si prima perie faciala sonica din silicon din lume, de sute de copii si produse contrafacute.

Citește și:

Tinand cont de toate acestea, doar LUNA 3 iti va economisi 134.721 Lei in zece ani daca inlocuiesti tratamentele faciale lunare scumpe cu acest dispozitiv inteligent - aceasta economisire uriasa iti poate oferi un avans pentru o casa. De asemenea, iti elimina ora (sau mai mult) petrecuta la salon (plus naveta) in fiecare luna intr-un minut gestionabil pe zi, oferindu-ti o piele frumoasa din confortul propriei case si la o fractiune din cost.

Tehnologia de frumusete remodeleaza aceasta piata a frumusetii, luand experiente superioare de la salon si punandu-le chiar in mainile tale - acasa. Aceste dispozitive autonome imbina in mod expert inovatia tehnologica si personalizarea cu ani de experienta in ingrijirea pielii pentru a oferi rezultate extrem de eficiente, iar cresterea uluitoare a brand-ului FOREO de la an la an demonstreaza ca multi consumatori recunosc beauty-tech-ul ca fiind viitorul frumusetii”, concluzioneaza Trupcevic.

Pentru a afla mai multe despre FOREO, brandul de tehnologie de frumusete cu cea mai rapida dezvoltare din lume, si pentru a fi la curent cu cresterea si inovatia viitoare, vizitati www.foreo.com sau urmariti @FOREO.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.