Setari Cookie-uri

SMYK a pregătit noi oferte la articolele esenţiale pentru noul sezon Primăvara reducerilor SMYK!

Retailerul SMYK All for Kids vine cu oferte la articolele de sezon: îmbrăcăminte și încălțăminte, dar şi la jucării şi articole pentru bebeluşi.

ICP

Primăvara 2022 s-a dat greu venită din punct de vedere meteorologic, dar este, în sfârșit, aici! Din păcate, însă, previziunile economice pentru acest sezon se păstrează încă negative, în ciuda încălzirii vremii, iar aceastea presupun o presiune suplimentară pe bugetul de cheltuieli al fiecărei familii.

Totuși, vremea frumoasă cheamă la plimbări și joacă în aer liber, iar SMYK All for Kids dorește ca părinții să întâmpine primăvara cu același entuziasm ca și până acum, bucuroși că își pot petrece din nou timpul cu copiii în natură.

Și, fiindcă un nou sezon sezon înseamnă, de cele mai multe ori, haine și încălțăminte noi, dar şi jucării şi jocuri noi, părinții vor fi încântați să descopere în noul catalog cu oferte de primăvară reduceri de până la 40% la articolele selectate în toate magazinele SMYK în perioada 21 martie – 3 aprilie 2022.

Citește și:

„Știm că schimbarea sezonului este una dintre acele perioade ale anului cu multe cheltuieli pentru reînnoirea sau aducerea la zi a garderobei – mai ales în cazul copiilor, care cresc atât de repede și au nevoie de alte hăinuțe și altă încălțăminte în fiecare an. De asemenea pentru mulţi copii poate este primul sezon de ieşit cu bicicleta, skateboardul sau cu trotineta. Astfel că am inlcus în oferta noastră pe lângă articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte şi o serie de articole pentru joaca afară, dar şi jocuri, figurine şi păpuşi aflate în topul preferinţelor celor mici la preţuri avantajoase.”, a declarat Alexandra Creţan, director de marketing SMYK All for Kids România.

Și, chiar dacă primăvara este un anotimp capricios, gama de produse SMYK inclusă în campania de reduceri oferă soluții de joacă și pentru interior, destinate zilelor mai puțin prietenoase din punct de vedere meteorologic cu micii prieteni ai SMYK All for Kids. Produsele disponibile la preț redus pot fi vizualizate în catalogul disponibil online pe https://qrco.de/bcqQjE.

Citește și:

Magazinele SMYK sunt o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani datorită gamei variate de produse, de la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de masă, scaune de mașină, produse cosmetice, jucării interactive, toate în același loc, „All for Kids”.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.