Setari Cookie-uri

Supermodelul Jill Kortleve în campania brandului polonez Jenny Fairy de la CCC

Topmodelul olandez Jill Kortleve a apărut într-o ședință foto plină de culoare, energie și optimism pentru cea mai recentă colecție de pantofi și genți Jenny Fairy, primăvară-vară 2022.

Jill, clasată printre cele mai bune 50 de modele din lume de către recunoscutul website models.com, este preferată de designerii de top. Doar în acest sezon am putut-o vedea în defilările campaniilor Chanel, Valentino sau Alexander McQueen. Frumusețea și personalitatea ei au fost surprinse și în cea mai recentă campanie a brandului polonez Jenny Fairy, „Girls Just Want To Have Fun”, pentru viitorul sezon primăvară-vară 2022.

Pe ritmurile celui mai cunoscut cântec a lui Cyndi Lauper, „Girls Just Want To Have Fun”, Jill Kortleve demonstrează că unei fete care poartă Jenny Fairy îi place să se joace cu moda și cu cele mai noi tendințe, dar și să asculte muzică bună și să petreacă timpul cu prietenii. Noua colecție a brandului include sandale colorate, papuci cu toc în stilul Y2K și pantofi sport masivi inspirați de anii 80. Printre gențile de mână regăsim modele dde borsete matlasate, genți tip coșuri de rafie, genți în carouri în stil hippie și genți XS în culori suculente. Este un must-have pentru acest sezon pentru fiecare fashionistă.

Citește și:

Colecția Jenny Fairy este disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicație.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.