Setari Cookie-uri

Cum să alegi un ceas care să se asorteze cu orice ținută: 5 ponturi

Iată cum să alegi o astfel de bijuterie care nu arată doar ora exactă, ci și priceperea ta la construirea unor outfituri memorabile:

Moda este trecătoare, stilul este etern, spunea Coco Chanel, simbolul rafinamentului și al eleganței atemporale. Într-adevăr, dincolo de tendințe vestimentare și colecții de haine ce completează periodic garderoba unei femei, există câteva piese vedetă, ce pot fi purtate ani de zile, cu același succes. Printre ele se numără și accesoriile premium, precum ceasurile clasice, modele iconice de ceasuri de damă care se asortează la orice ținută. Iată cum să alegi o astfel de bijuterie care nu arată doar ora exactă, ci și priceperea ta la construirea unor outfituri memorabile:

Alege ceasuri clasice pentru ținute de zi

Ești pe drumuri de dimineață până seara, trebuie să ai un look business la birou, să fii trendy la întâlnirile cu fetele și să arăți bine în şedinţele cu partenerii de afaceri. Cum poți să realizezi toate acestea în condițiile în care nu ai timp să treci pe acasă pentru a-ți schimba ținuta? Accesoriile potrivite sunt cheia succesului, de aceea îți trebuie câteva modele de ceasuri clasice, de la branduri renumite. Acestea sunt realizate din materiale de calitate, rezistă bine în timp și nu se demodează, dimpotrivă. Adaugă o notă de noblețe, transmit celor din jur faptul că știi cum să te îmbraci și ești sigură pe alegerile tale vestimentare.

Citește și:

Poartă ceasuri cu design retro pentru un plus de șic

Folosește-ți creativitatea pentru a alege ceasuri retro, pe care le-ai văzut în filme celebre și au o poveste interesantă, fiind preferate de vedete și recomandate de revistele de modă. Nu vei da greș cu un design de acum cincizeci de ani, dacă este unul dintre acele detalii care au influențat istoria designului modern și au devenit repere clasice ale eleganței. Li se spune “accesorii Audrey Hepburn”, tocmai pentru a sublinia faptul că au farmec și trezesc amintiri plăcute pentru oameni din toate generațiile.

Asortează ceasuri masculine la ținute sport și business casual

Fii îndrăzneață și combină ținute vestimentare feminine cu accesorii masculine, precum ceasurile de bărbați, cravatele sau cămășile cu butoni. Vei crea un look cu personalitate și vei da un suflu nou ținutelor sport sau business casual. Astfel nu va trebui să investești în haine noi la începutul fiecărui sezon. Câteva modele de ceasuri cu forme simple și ușor supradimensionate te vor face remarcată în orice ocazie.

Citește și:

Fii feminină și rafinată cu un ceas de aur roz

Rozul nu este un clișeu cromatic, reprezintă un accent de culoare ce te ajută să creezi ținute pline de feminitate și prospețime. Alege ceasuri de aur roz ca să ai un aer rafinat și să impresionezi în ținute vestimentare de zi sau în haine elegante de seară.

Alege ceasuri cu cristale fine și monturi delicate

Ceasurile de damă reprezintă mai mult decât simple accesorii, sunt adevărate bijuterii, care dau stil unei rochii elegante și înviorează o ținută all black. Este important să-ți completezi colecția de ceasuri cu modele rafinate, decorate cu cristale fine. Alege monturi delicate, ca să poți purta ceasurile împreună cu alte brățări de aur sau argint. Astfel vei construi ansambluri armonioase și vei fi la modă fără să faci eforturi suplimentare sau compromisuri stilistice.

Citește și:

Urmărește constant oferta de ceasuri clasice, ceasuri sport și ceasuri bijuterie, ca să selectezi piesele potrivite. Folosește metode inteligente de plată, precum cardurile de cumpărături. Card Avantaj este un card de credit cu multiple beneficii, pe care-l poți utiliza și pentru achiziții online în rate, fără dobândă, ca să-ți programezi cheltuielile așa cum vrei și să alegi toate modelele preferate de ceasuri.

sursa foto Shuttetstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.