Setari Cookie-uri

8 sfaturi de modă pentru alegerea sandalelor potrivite

Odată ce sosește vara, vine și sezonul sandalelor!

Acestea sunt una dintre cele mai confortabile opțiuni de încălțăminte pe care ți le poți imagina, rămânând în același timp un articol vestimentar fantastic.

Sezonul sandalelor este aproape aici, ceea ce înseamnă că este timpul să pui cizmele de iarnă deoparte și să îți ștergeți praful de pe perechea preferată de pantofi cu vârful deschis. Dacă ai nevoie de o nouă pereche de sandale, suntem aici pentru a te asigura că vei cumpăra o pereche ideală. Mai jos, îți împărtășim câteva sfaturi pentru a cumpăra perechea potrivită de sandale.

Atunci când ești în căutarea perechii de sandale de damă perfecte pentru orice ocazie, nu uita să consulți acest ghid util pentru a le selecta pe cele mai bune. De asemenea, te poate ajuta dacă eviți să rămâi blocată cu o singură pereche de sandale de damă pentru fiecare ținută - sunt foarte versatile, dar totuși, să ai de unde alege este important.

Citește și:

Și acum să aruncăm o privire la câteva sfaturi care îți vor permite să rămâi nu doar confortabilă, ci și super la modă în această vară!

1. Îndreaptă-te spre plajă

Atunci când te pregătești pentru o zi la plajă, este important să alegi o pereche de sandale de damă care să fie confortabile și care să poată fi scoase cu relativă ușurință. Principalul obiectiv al sandalelor de plajă este de a îți proteja picioarele de nisipul fierbinte și de resturile întâmplătoare. Secretul este să alegi o pereche de sandale de damă care este suficient de ieftină pentru a fi înlocuită dacă este nevoie, rămânând în același timp suficient de rezistentă pentru a rezista la uzura apei și a nisipului.

2. Asortarea lor cu o rochie din tricot

Una dintre cele mai bune părți ale sezonului de vară este să îți scoți rochiile tricotate din dulap și să le asortezi cu perechea potrivită de sandale de damă. Dacă plănuiești să mergi destul de mult pe jos, atunci cel mai bine este să le alegi pe cele care sunt plate și care îți oferă mult suport pentru arcadă. Aveți nevoie de o opțiune mai elegantă? Sandalele gladiator cu baretă în formă de T fac minuni!

Citește și:

3. Ce zici de mica rochie neagră?

Mica rochie neagră este un element de bază comun al garderobei fiecărei femei și pe bună dreptate. Acesta este un moment excelent pentru a scoate din dulap acele tocuri de 10 cm cu curele și cea mai bună parte a purtării unei rochii negre este că poți alege orice culoare care îți gâdilă fantezia. Fie că este vorba de stiletto sau platformă, mica rochie neagră îți permite să îți păstrezi toate opțiunile deschise!

4. Sandale cu blugi

Deoarece blugii sunt uimitor de versatili și pot fi purtați la aproape orice funcție, ei devin deosebit de utili în timpul verii. Pentru blugii mai eleganți, sandalele gladiator sau cele cu baretă în T funcționează cel mai bine, în timp ce ocaziile casual cer sandale de tip flip flop sau cu talpă de plută. Tocurile din plută sunt excelente pentru a menține tivul blugilor departe de sol și pentru a evita uzura inutilă.

Citește și:

5. Maximizarea confortului

În timp ce pantofii vor durea picioarele pe măsură ce sunt purtați, aceștia nu ar trebui să provoace bășici. Nu achiziționa o pereche de sandale de damă care să provoace dureri imediate. Susținerea arcului este importantă, la fel ca și alegerea unor curele care să fie plasate corect. Asigură-te că alegi o pereche de sandale care să fie de mărimea corectă și nu purta niciodată o pereche de tocuri mult prea înalte pentru ocazie.

6. Conștientizarea activității

S-ar putea să te holbezi la acea pereche de sandale mai la modă, dar s-ar putea ca acestea să nu îți ofere picioarelor prea mult sprijin în funcție de ceea ce intenționezi să faci atunci când te încalci. Sandalele ușoare sunt excelente pentru plimbări, sandalele cu vârf închis sunt de preferat pentru drumeții simple sau plimbări prin oraș, iar o pereche mai durabilă/rezistentă la apă poate fi mai bună pentru camping sau rafting. Nu cumpăra doar pentru aspect, ci și pentru utilizare!

Citește și:

7. Calitate mai presus de cantitate

Poate părea că faci o afacere bună cu sandalele tale, dar dacă nu sunt de înaltă calitate, s-ar putea să te întorci la magazinul de încălțăminte înainte de a-ți da seama. Evident, nimeni nu vrea să cheltuiască prea mult pe sandale, dar și cheltuirea prea puțin poate fi la fel de problematică. Alege un pantof de calitate și durabil, astfel încât perechea ta să dureze câteva veri.

8. Citește recenzii online

Fă câteva cercetări înainte de a cumpăra sandale. Recenzile online pot oferi o bună perspectivă asupra cât de durabile sau ieftine sunt sandalele. În plus, recenziile online pot fi o modalitate excelentă de a oferi răspunsuri la întrebările de mai sus. Chiar dacă intenționezi să cumperi sandale în magazin, fă-ți câteva cercetări online înainte de a merge la cumpărături.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.