Setari Cookie-uri

Cât costă o rochie de mireasă în 2022?

Orice femeie își dorește în ziua nunții să impresioneze printr-o rochie de mireasă frumoasă.

Te pregătești pentru ziua cea mare în 2022 sau vrei să fii mireasa anului 2023?

Dincolo de materialele și accesoriile deosebite pe care le vei alege special pentru a te învălui în eleganță în această zi și, la care trebuie să acorzi o atenție specială, de stil sau de dimensiunea pe care o va avea rochia ta, un aspect important e și prețul. Orice femeie își dorește în ziua nunții să impresioneze printr-o rochie de mireasă frumoasă, dar e la fel de esențial ca, modelul de care te-ai îndrăgostit, să se încadreze și în bugetul pe care ți l-ai pregătit cu această ocazie.

Află astăzi definiția unei rochii de mireasa speciala, cât și care sunt costurile la care să te aștepți, respectiv locul în care vei găsi rochii de mireasă deosebite la cel mai bun raport calitate-preț.

Citește și:

Ce înseamnă o rochie frumoasă în 2022?

La fel ca și în anii anteriori, o rochie frumoasă în 2022 nu se rezumă doar la a fi realizată din materiale confortabile și fine în care să te poți mișca în voie pe durata întregului eveniment.

Rochia de mireasă trebuie să te faca să strălucești, să-ți pună linia corpului în evidență și să te facă să te simți ca o adevărată prințesă.

O astfel de rochie ar putea fi însăși rochia sub același nume - rochia prințesă, fie rochia mireasă sirenă sau rochia de mireasă 2 în 1, care sunt printre cele mai populare rochii de mireasă din toate timpurile.

Cât costă o rochie de mireasă stil prințesă?

Dacă-ți plan rochiile bogate în material, iar visul tău a fost dintotdeauna să îmbraci în drumul către altar o rochie stil prințesă, în mod cert nu ar trebui să le treci cu vederea atunci când ajungi la camera de probă sau când le pui în coșul tău de cumpărături online.

Citește și:

O rochie de mireasă tip prințesă este o alegere cu adevărat spectaculoasă în care vei străluci la fiecare pas. Prețul ei poate porni aproximativ din intervalul sumei de 4000-5000 lei, iar costul va fi influențat de cerințele tale.

Cât costă o rochie de mireasă stil sirenă?

La un preț similar sunt și rochiile tip sirenă, care impresionează printr-un croi divin care-ți îmbracă formele și le definește într-un mod spectaculos. Cireașa de pe tort se află la partea inferioară unde, aceste rochii dispun de un material amplu, ce dă volum acestei zone.

Bineînțeles, dacă vei opta pentru o rochie de mireasă stil sirenă din mătase sau brocard, ori alte materiale premium sau o accesorizare de acest fel (de exemplu, o rochie cu cristale swarowski) atunci va trebui să investești un preț mai mare.

Citește și:

Ce este rochia de mireasă 2 în 1 și cât costă?

Îți este dificil să alegi o singură rochie? Atunci îți propunem să optezi pentru o rochie de mireasă 2 în 1 care dispune de o fustă detașabilă, ce îți oferă șansa de a purta aceeași rochie, dar cu un stil diferit, în orice moment al zilei. În funcție de modelul ales, vei putea transforma cu succes o rochie tip prințesă într-una tip sirenă sau viceversa.

Iar în ceea ce privește costurile, această rochie este mult mai ieftină decât cele două rochii de mireasă la un loc, achiziționate individual.

Unde găsești rochii de mireasă ieftine?

Organizarea unei nunți vine de la sine cu un cost destul de ridicat. Dar cu ajutorul bestbride.ro ai ocazia să-ți alegi o rochie de vis, adecvată pe deplin gusturilor și formei tale corporale, pentru care să plătești o sumă avantajoasă.

Citește și:

Magazinul Best Bride îți pune la dispoziție o varietate largă de rochii grațioase în care tu să pășești cu grație către altar și către cea mai specială petrecere a vieții tale. Verifică și tu modelele online și fă-ți o programare în showroom ca să le probezi pe cele care și-au atras atenția.

foto cover 2034 lmbb

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.