Setari Cookie-uri

Cauți veste blană naturală? Descoperă cele mai călduroase și mai practice modele!

Clasicele veste blană naturală vor ține pasul întotdeauna cu moda și te vor ajuta să compui ținute de excepție, fără dificultate.

Aceste piese sunt renumite pentru gradul mare de versatilitate, dar și pentru confortul termic.

Sunt potrivite pentru sezoanele de tranziție, în mod special, dar se pot purta și pe timp de iarnă, în combinație cu o geacă de piele naturală, care să completeze necesarul termic. Există câteva modele de veste blana care se remarcă mai mult decât altele și pe acestea ți le vom prezenta în acest articol.

  1. Vestă de blană din vulpe argintie, lungă până sub genunchi

În categoria celor mai călduroase veste se înscrie acest model cu totul și cu totul deosebit, care vine la pachet cu un înalt confort termic. Această vestă este concepută din blană naturală de vulpe argintie, și este prevăzută cu căptușeală din poliester 97% și elastan 3%. Lungimea vestei contribuie la confortul termic, pentru că vorbim despre o suprafață din blană naturală ce ajunge până sub genunchi, dar și tipologia blănii are un rol esențial. Vorbim despre o vestă cu guler, un alt element de care trebuie să ții cont atunci când cauți o piesă călduroasă, pe care vrei să o porți chiar și pe timp de iarnă (geroasă).

Citește și:
  1. Vestă din blană de vizon, cu inserție de piele

Această vestă, confecționată din blană de vizon și inserții de piele naturală, este un alt model care ar trebui să se regăsească pe lista ta. Vine la pachet cu un sistem de închidere eficient, format din clipsuri și nasture, și se poate lega în talie cu ajutorul cordonului din piele întoarsă. Această vestă este realizată din bucăți de blană provenite de la Kopenhagen Fur, una dintre cele mai mari burse de piei din lume. Contribuie la nivelul optim de confort termic atât gulerul, cât și lungimea vestei, două elemente de care trebuie să ții cont, indiferent de piesă pe care doreșți să o achiziționezi și tipologia blănurilor.

  1. Vestă din blană de vizon și din blană de vulpe

Dincolo de faptul că este călduroasă, această vestă este și deosebit de rezistentă. Blana de vizon este recunoscută pentru durata mare de întrebuințare, tocmai din acest motiv. Acest model combină rezistența blanei de vizon cu textura și aspectul deosebit al blanei de vulpe, având un farmec deosebit. Este vorba despre un produs multicolor, care te ajută să compui ținute de excepție și să ieși din anonimat, indiferent de context. Din nou, avem în vedere o vestă lungă până la genunchi, prevăzută cu un guler generos, voluminous, care îți garantează confortul de care ai nevoie că să te simți bine.

Citește și:

Cele mai practice, confortabile și moderne blănuri damă se găsesc la Casa de Blănuri MG

Casa de Blănuri MG este un magazin de lux, înființat încă din anul 1939, care duce mai departe tradiția unei familii pasionate de fashion și articole vestimentare premium. Dacă vrei să beneficiezi de cel mai înalt nivel de calitate, alege acest magazin cu cea mai mare încredere.

Găsești aici orice tip de blanuri dama: veste, jachete, paltoane, borsete, accesorii – concepute din materii prime de top. Casa de Blănuri MG achiziționează materia primă de la cele mai mari burse de piei din lume. Are atât ateliere proprii, cât și colaborări cu designeri italieni de prestigiu, oferindu-ți șansa de a arată bine tot timpul.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.