Setari Cookie-uri

Rafinament nobil în colecția SS22 a brandului Badura

Nuanțe de alb, negru și ciocolată, forme geometrice, detalii cu bijuterii - nu există elemente aleatorii în colecția Badura. Acestea sunt accesoriile pentru cei care vor să fie în tendințe și doresc să construiască un stil individual.

Alb și negru, tabla de șah, mobilierul din piele - campania Badura pentru sezonul primăvară-vară 2022 nu necesită un cadru fastuos. Scenografia minimalistă a sesiunii foto se potrivește cu noua colecție de pantofi și genți de mână. „Efectul wow” se realizează prin simplitate, care devine rafinată datorită detaliilor nobile.

În colecția pentru ea, pantofii și gențile de mână sunt decorate cu lanțuri de bijuterii. Datorită lor, mocasinii vin pe o talpă masivă și se referă la acel chic italian, cei pe o talpă plată într-o nuanță de bleu capătă un caracter luxos, iar sandalele cu toc înalt evocă moda petrecerilor din anii ‘80.

Aceeași tematică se regăsește și pe genți. Cele matlasate cu lanț pot fi purtate pe umăr, în mână sau ca un clutch și pot fi asociate cu stilul Chanel. Detaliile de bijuterii pot fi găsite și pe genți tip sac sau pe genți voluminoase. O geantă emblematică este o geantă care are cataramă.

Citește și:

Și mai minimaliști, aproape ascetici, sunt pantofii sport până la glezne pentru bărbați, integrați într-o atmosferă urbană și cizmele strălucitoare Chelsea cu talpă masivă. Pantofii sport sunt păstrați într-un stil retro - combină nuanțe de caramel, caffe latte și alb. În plus, colecția include pantofi sport bleumarin care se potrivesc cu stilul marinar. Pe măsură ce modelele sport au devenit parte a modei de zi cu zi, pantofii sport sunt purtați de un bărbat la modă cu pantaloni chino și jachete bomber pentru zilele de weekend și la costum în zilele de birou. Nuanțele pale de pantofi se potrivesc cu tendințele sezoniere - pe podiumurile de modă putem vedea look-urile bărbaților în nuanțe de maro ciocolatiu, caramel și nisip.

În spatele unei sesiuni moderne de fotografii se află o echipă formată din cei mai buni specialiști polonezi. Fotografiile au fost realizate de Łukasz Pukowiec, care a creat recent o campanie pentru JW Anderson, Agnieszka Ścibior a fost responsabilă de styling, unul dintre cei mai de succes stiliști polonezi, iar machiajul a fost realizat de Marianna Yurkiewicz, care a lucrat în culise la cele mai mari săptămâni ale modei.

Citește și:

Colecția Badura este disponibilă în magazinele CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația mobilă.

Foto: Łukasz Pukowiec

Asistent fotograf: Michał Grzeszczakowski

Styling: Agnieszka Ścibior

MUA: Marianna Yurkiewicz

Hair: Łukasz Pycior

Modele: Mariana Santana, Luca Lemaire

Scenografie: Anna Szczęsny

Producție: Olga Janicka

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.