Setari Cookie-uri

Cele mai la modă ceasuri de la CCC: detalii de bijuterii, cadrane colorate și forme retro

Mai mult decât pantofi, genți și curele. Oferta CCC se extinde cu ceasuri, un accesoriu esențial pentru fiecare femeie stilat, pe care îl regăsim la brandurile Jenny Fairy și Gino Rossi Descoperă ce modele de ceasuri vor fi purtate în sezonul SS22.

Jenny Fairy - un brand asociat cu cele mai relevante tendințe ale sezonului – atinge așteptările fetelor care doresc să poarte accesorii în stilul it-girls preferate și în colecția de ceasuri. Pentru sezonul cald 2022, aceste piese încă pot fi purtate ca bijuterii. Brățări din aur, cadrane ornate cu pietre strălucitoare sau cu textură – combinația acestor detalii înseamnă că ceasurile se pot potrivi cu succes alături de alte brățări.

În conformitate cu tendința din acest sezon, combinăm liber diferite metale, asortând luciul argintiu și auriu. Acest sezon este, de asemenea, despre culori puternice - ceasul super la modă Jenny Fairy a fost scufundat în nuanța ierbii proaspete. Brățara matlasată este inspirată din textura jachetelor de primăvară, iar inspirația nautică te pregătește de vacanță. Un ceas cu cadran într-o nuanță de cerneală se potrivește minunat cu tricourile în dungi, blugii preferați și jachetele albe. După cum spunea Coco Chanel, alb și negru sunt alegeri nemuritoare. La brandul Jenny Fairy vom găsi ceasuri complet negre, ceasuri albe cu brățări aurii sau ceasuri pe curea neagră din piele ecologică, ce au cadran fixat cu pietre de zirconiu.

Citește și:

În același timp, brandul Gino Rossi se concentrează pe calitate, piese clasice și atemporalitate. Ceasurile din această colecție nu se vor demoda multe sezoane. Colecția pentru noul sezon include, mai presus de toate, ceasuri care îmbină caracterul de bijuterii cu o notă masculină. Cadranele pătrate, curelele din piele și cifrele romane de pe cadrane au ca referință stilul retro. La fel ca accesoriile Jenny Fairy, există elemente de verde, tocmai la timp pentru primăvară, cadrane fildeș înmuiate într-o nuanță intensă de smarald și indigo, precum și modele minimaliste, perfecte pentru un costum de in. Un punct în plus la funcționalitate este adus de brățările interschimbabile ale unor modele (poți opta pentru o brățară simplă, una delicată cu ornamente de perle, sau una lejeră, minimalistă și modernă).

Citește și:

Fotografiile creative ale ceasurilor sunt opera lui Zuza Krajewska, un portretist genial, unul dintre cei mai experimentați fotografi din industria modei poloneză, care poate scoate în evidență frumusețea naturală a fiecărei femei. Pentru sesiunea foto dedicată ceasurilor, împreună cu manichiurista Patrycja Jewsienia, a creat o compoziție extraordinară - mâinile modelelor sunt înmuiate în aur, unghiile, ca niște opere de artă, vin asortate la caracterul și culoarea ceasurilor, expuse ca adevărate staruri. Fotografiile sugerează și moduri de purtare pentru cele mai la modă accesorii ale sezonului: brățările pot fi asortate la culoarea manșetelor, modelele sportive pot rupe ținuta formală, iar modelele de bijuterii pot fi asociate cu un trench clasic.

Citește și:

Ceasurile sunt acum disponibile în magazinele staționare CCC, pe ccc.eu și în aplicația mobilă.

Fotograf: Zuza Krajewska

Nail Artist: Patrycja Jewsienia

Director de Artă: Maria Mastalerz, Marcela Stańczyk

Producător: Bartosz Majkowski, Mateusz Bzówka

Head of marketing: Katarzyna Krawczyk

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.