Setari Cookie-uri

Rochiile maxi sunt o adevărată declarație de stil. Iată cum le poți purta pentru a arăta fabulos!

Fiind un favorit ferm al modei, rochiile maxi „împodobesc” garderobele femeilor din toată lumea.

Deși sunt purtate cel mai des în timpul verii, este nevoie doar de puțină ingeniozitate vestimentară pentru a purta rochii maxi frumoase în orice anotimp.

Dacă ești gata să îți construiești sau să îți dezvolți colecția existentă de rochii maxi, este timpul să citești aceste sfaturi de styling.

Dacă vrei să îți faci aceste rochii elegante să arate și mai atrăgătoare, încearcă să adaugi câteva accesorii statement pentru un look electric. Accesoriile tale ar trebui să înceapă cu bijuteriile. Orientează-te spre cercei mari, în culori îndrăznețe, care vor atrage atenția asupra feței tale. Asociază-ți rochia cu o coafură care să îi pună în evidență. Dacă încerci să păstrezi un vibe casual, încearcă o pereche de sandale slip-on cu o fundă. Te ajută să rămâi confortabilă și vor contribui la senzația de vară a rochiei maxi. Nu uita să îți faci pedichiura!

Citește și:

Adaugă o curea! Dacă ai o curea mare pe care o adori, acum este momentul să o scoți la iveală. Adăugând o curea la rochia ta maxi, îți accentuezi talia și îți etalezi formele. Cu acest accesoriu simplu, poți crea un look cu adevărat boem. Curelele sunt perfecte și atunci când porți rochii maxi pentru femei scunde. Dacă rochia este puțin prea lungă, strânge o parte din țesătură și ridic-o peste curea înainte de a o strânge. Cu o abordare corectă, îți poți mări colecția de rochii maxi și poți evita să tragi țesătura pe podea.

Dacă îți place ideea de a purta o curea pentru a îți face rochia maxi mai scurtă, dar vrei să fii discretă, încearcă în schimb o curea mai subțire. Poți aduna suficientă țesătură pentru a o masca, purtând în continuare rochia ta preferată.

Citește și:

Poartă o rochie maxi cu o jachetă. Dacă deții o rochie maxi care pare puțin cam simplă de una singură, scotocește-ți prin garderobă pentru a găsi una dintre jachetele tale preferate. Combinarea unei rochii maxi cu o jachetă este o modalitate excelentă de a purta una în timpul lunilor mai reci. Dacă vrei să păstrezi lucrurile mai casual, încearcă denimul sau bumbacul.



Alternativ, poți purta o jachetă croită pentru a crea un aspect ceva mai formal. Cu un sacou în stil costum, rochia maxi se poate transforma din ținuta casual de zi cu zi în ținuta perfectă pentru o întâlnire de seară. Dacă lunile de iarnă se apropie cu repeziciune, orientează-te mai degrabă spre cardigane din tricot gros. Pe lângă faptul că îți vor face rochiile maxi mai elegante, te vor ajuta să rămâi confortabilă.

Citește și:

Poartă-le cu o eșarfă! Dacă te atrage gândul de a-ți transforma frumoasele rochii maxi în ținute super-chic, ia-ți eșarfa preferată și fii creativă. Totuși, în loc să o porți în jurul gâtului, este timpul să o legi în jurul capului.

Stilizarea rochiei maxi cu o eșarfă vine cu o mulțime de beneficii. Pe lângă faptul că vei aduce culoare rochiilor simple, vei reuși să obții un look vintage. Chiar mai bine, eșarfa este perfectă pentru a fi purtată între spălări sau o poți folosi pentru a acoperi o zi în care nu ți-a ieșit părul. Purtarea unei eșarfe în timpul verii este, de asemenea, o modalitate elegantă de a ține la distanță arsurile solare. Când zilele fierbinți se vor sfârși, scalpul tău îți va mulțumi pentru eforturile tale.

Citește și:

Ia-ți sandale gladiator! Fie că te îndrepți spre o nuntă sau vrei să petreci o zi cu familia, uneori nu vei avea chef să porți tocuri la o ocazie formală. Din fericire, există o modalitate de a-ți păstra picioarele confortabile fără să arăți prea casual. Cu o pereche elegantă de sandale gladiator, îți poți accesoriza rochiile maxi elegante, astfel încât să arate perfect pentru ocazia care urmează.

Pentru a profita la maximum de acest look, asigură-te că alegi sandale dama

gladiator care au cât mai multe detalii. Încearcă să asortezi culorile sandalelor cu rochia ta pentru a atinge perfecțiunea stilului. Dacă purtarea sandalelor gladiator toată ziua ți se pare prea casual, strecoară în schimb o pereche în geanta ta de mână. Cele mai bune rochii maxi pentru femei sunt întotdeauna aduse la viață cu genți mari, în plus, acestea acționează ca un loc perfect pentru a ascunde încălțămintea confortabilă.

Citește și:

Orientează-te spre modele vibrante. Construiește-ți colecția de rochii maxi frumoase alegând modele vibrante. Atunci când vrei să ieși în evidență din mulțime, o rochie maxi îndrăzneață și frumoasă este modalitatea perfectă de a face acest lucru. Ai ocazia să experimentezi cu modele pe care nu le-ai purta de obicei, mai ales în timpul verii

Dacă mergi la un festival, încearcă paisley pentru un look vintage. Modelele paisley sunt ideale pentru atunci când vrei să imiți tendințele deceniilor anterioare, fără să spui adio croielilor moderne obișnuite.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.