Setari Cookie-uri

Trei tendințe care îți vor defini ținutele în această vară

Noua campanie bonprix continuă să ne impresioneze prin inspirația pe care o oferă când vine vorba de ținute pe care oricare doamnă sau domnișoară le poate avea în aceasta vară. Haine pe care și Elena Gheorghe a avut ocazia să le încerce și prin care ne-a demonstrat cum articolele vestimentare marca bonprix se pliază exact pe trend-urile momentului!

Imprimeurile - tendința care va atrage în mod garantat toate privirile. 2022 este despre exprimarea sinelui tău, a personalității, dar și a energiei - totul cu ajutorul hainelor. Astfel, prin prima ei ținută, Elena reușește să-și exprime stilul elegant, oferind un aer curajos și interesant look-ului. Ea a optat pentru o rochie maxi, cu un imprimeu impresionat. Paleta vie de culori se completează perfect cu decolteul în V adânc și mânecile tip aripioare care abia reușesc să acopere umerii. Un outfit în acest gen se potrivește cu evenimentele deosebite la care vrei să participi, având certitudinea că apariția ta va fi de impact.

Culorile îndrăznețe - când fiecare dintre noi se gândește la vară, probabil imediat ne răsar în minte culori vii, puternice, care parcă vorbesc de la sine. Tot așa, pentru cea de-a doua ținută a ei, Elena a ales o combinație vibrantă între două nuanțe de violet energizant. Jacheta tricotată îmbinată cu fusta de satin, creează o proporționare ce scoate în evidență talia. Un astfel de look poate fi purtat în zilele răcoroase de vară, cât și în serile târzii petrecute cu prietenii.

Materiale vaporoase - vara anului 2022 este doar despre a te simți bine în ceea ce porți. De aceea, ultima ținută aleasă de Elena emană un sentiment de lejeritate inegalabil. Rochia tip tunică turcoaz, cu influențe portocalii și albe, descrie o personalitate deschisă, caldă și distractivă. Mai mult, materialul ușor al rochiei permite o libertate de mișcare foarte mare, fiind ideală pentru zilele când nu știi ce planuri ai, dar îți dorești să te simți bine.

Descoperă întreaga gamă de articole pe bonprix.ro și începe chiar acum să-ți creezi propriile tale ținute pentru vară!

Foto Tibi Clenci


Kudika
7 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.