Setari Cookie-uri

Noutăți în tendințele SS22 de la Quazi

Cele mai râvnite tendințe, în noua colecție Quazi: descoperă pantofii și gențile care îți vor transforma ținutele verii!

Quazi interpretează tendințele sezonului și aduce un mix atrăgător al celor mai pe val tăieturi și culori, care ne-au cucerit în lunile precedente. Propunerile brand-ului au fost create pentru femeile atente la detalii și interesate de croieli impecabile, în manieră glam. Colecția Quazi SS22 se adresează tuturor iubitoarelor de modă care își doresc să se diferențieze de mulțime.

Detalii strălucitoare, căptușeli inedite, finisaje naturale, genți supradimensionate sau de mici dimensiuni – tot ce este trendy în acest sezon se regăsește în noile piese Quazi. Noua colecție include o ofertă variată de genți, ideale atât pentru zile toride, cât și pentru nopțile calde de vară.

Gențile shopper încăpătoare de la Quazi completează perfect ținutele de zi, fie că porți o rochie maxi sau un costum stylish. În plus, colecția include numeroase tăieturi atemporale reinterpretate după ultimele direcții din modă, disponibile pe genți tip rucsac sau coș de paie, ce pot fi purtate în manieră casual, dar și în combinații elegante. Elementele tip bijuterie joacă, de asemenea, un rol important în cea mai recentă colecție, oferind genților un stil glamuros – de la lanțuri masive sau în versiuni delicate, până la detaliile aurii care împodobesc clutch-urile rafinate. Un must-have al sezonului este geanta XXS purtată ca centură!

Citește și:

Modelele de încălțăminte din colecția SS22 sunt la fel de puternic adaptate la tendințele actuale din modă. Printre cele mai reprezentative elemente ale colecției sunt cizmele militare cu aspect perforat, ușor de mixat cu fuste scurte în outfit-urile sezonului. Colecția Quazi include și propuneri pentru iubitorii liniilor clasice, cu o notă creativă – sandalele stiletto lăcuite sau modelele cu cristale sunt cum nu se poate mai potrivie pentru întâlnirile din serile de vară. Mai mult, Quazi vine și cu o gamă de pantofi sport special creați pentru teren dur, care se adaptează excelent în atmosfera urbană, fie că optezi pentru modelul clasic alb sau pentru unul argintiu, în stilfuturistic.

Propunerile sezonului SS22 de la Quazi, captate de obiectivul fotografei Zuza Krajewska, mixează cele mai actuale tendințe și culori. Accesoriile glam impresionante se vor integra perfect în garderoba pentru această vară a oricărei iubitoare de stil.

Citește și:

Noua colecție Quazi este disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicația CCC.

Detalii pe:

Ccc.eu/ro/quazi-season-ss22

Ccc.eu/ro/ccc-app

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.