Noria Anis lansează colecţia Joie de vivre şi marchează 3 ani de la lansarea brandului

Noria Anis, brandul românesc de haine premium daywear și cocktail anunţă lansarea noii colecţii de primăvară-vară „Joie de vivre” - o infuzie de optimism, prima colecţie lansată în acest an şi totodată marchează 3 ani de la lansarea brandului pe piaţa românească.

Pentru sezonul actual, al zilelor călduroase de vară, designerul propune croiuri feminine cu accente de culoare şi volume. Mâneca bufantă este deja o semnătură a brandului, însă sezonul acesta este reinterpretată pe rochii cu umerii goi, iar elementele de tip cordoane, menite să sublineze talia, le vom regăsi pe rochiile din in care se leagă cu fundă sub bust sau rochii pretrecute, cu mânecă fluture. În acelaşi timp, vom regăsi în colecţie o readaptare a celor mai îndrăgite modele în nuanţe şi ţesături noi, cu unele elemente de design adaptate.

„M-am gândit la toate lucrurile care s-au întâmplat și la sentimentul de a nu fi în control, la faptul că schimbarea este o constantă în zilele noastre. Să acceptăm nu e neapărat ușor, însă este mai simplu când ne ancorăm în momentele care ne aduc împreună: brunch cu prietenii, călătorii, cină al fresco, garden parties, celebrări”, declară Georgiana Roşca, Designer şi Fondator, Noria Anis.

Retail jobs

Colecția primăvară-vară „Joie de vivre” by Noria Anis prezintă ţesături naturale, care lasă pielea să respire, iar ca elemente de noutate vom regăsi materiale precum mătasea naturală sau muselina de bumbac, care păstrează un croi organic, fluiditatea lor fiind marcat de volane și cordoane în talie. Culorile vedetă sunt zmeura şi nuanţele de lavandă.

„Joie de vivre” este o invitaţie către apreciere şi recunoştinţă şi te încurajează să te bucuri de lucrurile mărunte din fiecare zi, de orice moment pe care îl trăieşti din plin: o cină în familie, o conversaţie cu un prieten drag, o zi petrecută în tihnă.

„Anul acesta este unul special pentru brandul Noria Anis, împlinim 3 ani de la lansare iar prin noua colecţie, mi-am dorit să transmit femeilor să se bucure de fiecare piesă nouă achiziţionată, să aleagă şi să investească în articole vestimentare pe care le vor iubi sezon după sezon”, adaugă Georgiana Roşca, Designer şi Fondator, Noria Anis.

Noria Anis susţine conceptul de slow fashion şi încurajează femeile să poarte ţinutele brandului în cât mai multe momente: la birou, ieşiri în oraş, vacanţe, garden parties, festivaluri.

Ţinutele Noria Anis pun în valoare feminitatea modernă marcată de încredere şi naturaleţe, elemente importante ale ADN-ului Noria Anis.

Noile piese Noria Anis din colecţia „Joie de vivre” sunt disponibile online pe https://noriaanis.ro, în showroom-ul din zona Cotroceni, str. Nicolae Turnescu 15, dar și în magazinele partenere.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri