Setari Cookie-uri

Cum să transformi rochia maxi într-o ținută glam de seară

Cum să porți aceeași rochie la plimbare și la un eveniment privat. Care sunt detaliile care fac diferența dintre o ținută de zi și una de seară.

Rochia lungă, cu sau fără mâneci, a devenit preferata femeilor în ultimii ani. Indiferent de sezon, producătorii au adus pe piață acest tip de rochie adecvat temperaturii de afară, iar noi nu mai contenim să o cumpărăm. Pe lângă confortul oferit, rochia maxi de vară, dacă este corect accesorizată, poate fi ținuta perfectă pentru o plimbare pe faleză sau pentru un eveniment privat.

Este una din revelațiile ultimilor ani și toată lumea a înțeles asta. Rochia maxi este preferata noastră, indiferent de înălțimea și numărul de kilograme avute, dat fiind faptul că are nevoie de doar câteva detalii pentru a ne pune în evidență. Acest tip de rochie a câștigat o popularitate uriașă în scurt timp deoarece combină perfect confortul cu eleganța, versatilitatea cu feminitatea, lucruri pe care majoritatea femeilor și le doresc.

Citește și:

Este prezentă în multe dintre garderobele femeilor, în diferite modele și culori, atât pentru sezonul cald, cât și pentru cel rece, iar combinațiile vestimentare în care le folosim sunt extrem de variate, lucru care ne place la nebunie.

În funcție de materialul ales, aceeași rochie maxi de vară poate fi purtată cu succes atât la o plimbare, cât și la o petrecere privată, diferența constând în accesoriile alese. Versatilitatea acestui tip de rochie ne place cel mai mult, iar asta se vede în numărul articolelor de acest gen din dressing. Indiferent dacă ne plac culorile puternice sau mai degrabă preferăm nonculorile, dacă rochia conține și porțiuni dantelate, efectul de glamour este obținut instantaneu.

Iată care sunt accesoriile care pot face o rochie maxi potrivită pentru o plimbare sau pentru un party cu pretenții:

Citește și:
  1. Bijuteriile: de aur sau gablonțuri maxi

Nu degeaba se spune că micile detalii fac marile diferențe. Dacă pentru o plimbare rochia poate fi accesorizată cu bijuterii mari și colorate, pentru un aer elegant necesar la o petrecere într-un local elegant sau la o cină romantică, avem nevoie de bijuterii discrete care doar să o pună în evidență, fără a-i răpi atenția cuvenită. În cele mai multe cazuri, pentru un aer glam, câteva bijuterii aur alb, galben sau chiar roz sunt suficiente pentru a ne completa ținuta.

  1. Curea sau centură

Multe modele de rochii maxi au incluse sau necesită o curea sau chiar o centură pentru a contura armonios talia feminină. Tipul acesteia dă tonul efectului pe care ni-l dorim: o curea subțire simplă sau cu un accesoriu fin este perfectă pentru a-i oferi rochiei un aer elegant, pe când o centură lată, cu sau fără cataramă accesorizată, va oferi un aer fresh ținutei.

Citește și:
  1. Pălărie mare de soare sau accesoriu pentru păr

Pălăria de soare cu margini largi, supradimensionată, este un element important din toate pozele emblematice de vară. Acesta este un accesoriu nelipsit în ținutele zilnice de vară, fiind nu doar utilă pentru protecție, cât și important pentru un aer fresh. În schimb, dacă mergem la un eveniment, vom avea nevoie de un accesoriu pentru păr, cu puține pietre, ce va oferi ținutei noastre plusul de eleganță scontat.

Orice haină am îmbrăca, indiferent dacă prețul ei este unul mic sau mare, dacă este cumpărată de la un butic sau din magazinul unui designer consacrat, atitudinea noastră este cea care ne poate scoate în evidență, restul sunt detalii.

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.