Setari Cookie-uri

6 accesorii pentru o ținută șic. Recomandări în funcție de eveniment

Ai nevoie de o ținută șic, indiferent dacă mergi la o petrecere cu prietenii sau ai fost invitată la un eveniment formal? În acest caz, nu contează doar hainele, ci și accesoriile pe care le porți.

Accesoriile au rolul de a completa un outfit și îți pun în evidență personalitatea. Descoperă ce recomandări avem pentru tine, în funcție de eveniment, din rândurile de mai jos.

Geanta

Primul accesoriu de care ai nevoie la orice eveniment este geanta. Poți opta pentru genți din piele sau orice material de calitate, care să se potrivească la orice ocazie. De pildă, pentru ținutele sport sau casual, sunt potrivite gențile medii și rucsacurile.

În schimb, pentru ținute șic, dar elegante, se recomandă genți de tip clutch sau poșete de mici dimensiuni. În funcție de ținută și de nevoile tale, asigură-te că geanta îți permite să depozitezi obiectele esențiale. Cele mai potrivite nuanțe pentru genți sunt negru, alb, roșu sau maro, care se potrivesc la aproape orice outfit.

Citește și:

Ceasul de mână

Ceasul de mână nu lipsește din nicio ținută șic, fiind un accesoriu care este util și la modă. Vrei să știi care sunt cele mai potrivite ceasuri? Investește în modele simple, cu linii fine și elegante, care contribuie la obținerea unui look rafinat.

Sunt ideale ceasurile clasice aurii și argintii care pot fi integrate în ținutele de zi și de seară.

Bijuteriile

Bijuteriile sunt alte accesorii pe care orice femeie le apreciază la o ținută șic. Poartă o brățară Pandora, un inel, o pereche de cercei sau un lănțișor atunci când vrei să accesorizezi un outfit care atrage atenția.

Nu vei da greș cu bijuterii din argint sau aur, în modele care se adaptează la orice ținută șic. Poți să renunți la modelele din plastic sau la cele care vor coroda în contact cu apa, fiindcă nu oferă un aspect plăcut.

Citește și:

Ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt accesorii indispensabile atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece. Aceștia nu au doar un rol de protejare a ochilor, ci completează și o ținută care nu trece neobservată.

Cumpără ochelari de calitate, cu lentile care estompează razele UV și oferă un aspect elegant, indiferent de ocazie. Mizează pe ochelarii cu rame negre sau maro, care nu se demodează niciodată.

Pălăriile sau șepcile

Alte accesorii care se află în colecția femeilor sunt pălăriile sau șepcile. Cumpără pălării elegante pentru sezonul cald și rece, dar și șepci sau băști care complimentează o ținută în stil sport sau casual.

Totodată, pălăria și șapca sunt utile dacă nu ai timp să-ți coafezi părul și oferă un plus de eleganță ținutei, oricare ar fi anotimpul. Există pălării sport, elegante sau modele ideale pentru un look boho șic.

Citește și:

Eșarfele

În final, eșarfele șic din mătase reprezintă accesorii de efect, care scot în evidență și cea mai banală ținută. Astfel, poți să îți legi o eșarfă la gât la un eveniment de seară sau poart-o la încheietură, pentru un aspect cool.

Îți place să-ți prinzi părul? După ce folosești un accesoriu elastic, adaugă și o eșarfă de mătase, căreia să-i faci nod.

Aceste accesorii interesante sunt potrivite pentru orice vârstă și pun în valoare un outfit, fără prea mult efort. Ca să obții un outfit șic, optează pentru eșarfe, ochelari de soare, bijuterii, pălării, ceasuri și genți din materiale de calitate.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.