Setari Cookie-uri

La Collective îți vei găsi sigur perechea

Ești gata de vacanță? Ți-ai făcut planurile, ai stabilit gașca și locația, dar, cel mai important, ți-ai pregătit încălțările potrivite?

Cu toții știm cât de greu e să alegi pantofii care să se asorteze cel mai bine hainelor și personalității tale, mai ales dacă ești pe ultima sută de metri. Ca să scapi de problema asta și să apuci să vezi cât mai multe produse, dă o raită prin magazinul online Collective, un loc în care găsești o multitudine de branduri, încât alegerea cu siguranță va fi mult mai ușoară.

Site-ul este bine organizat așa că navigarea printre sutele de produse să-ți fie cât mai ușoară. Fie că decizi să alegi după brand, popularitate sau preț, suntem siguri că pe site-ul Collective îți vei găsi perechea potrivită... de pantofi, desigur.

Aici vei găsi și colecția de încălțăminte Gant, prezentă în magazinele Collective în multe variante, de la pantofi sport la ghete. Sigur vei admira ghetele piele Martin, realizate din piele cu finisaj neted, vârf rotund, închidere cu șiret ceruit, fermoar lateral și talpă durabilă.

Citește și:

Dacă ești în căutare de niște pantofi care să se potrivească în egală măsură în diferite ocazii, atât de oraș, cât și la party-uri sau drumeții, pantofii Gant din piele întoarsă Brobuddy ar putea fi alegerea perfectă.

A, și să nu uiți un element important. În perioada asta, la toate produsele Gant ai parte de multe reduceri, cuprinse între 30% și 50%, așa că ar fi păcat să nu te bucuri de avantajele colecției, cât e încă vară.

Dacă te decizi totuși să faci o plimbare, în căutarea pantofului perfect prin București, poți alege din cele 6 locații fizice ale magainelor Collective – cel din Piața Universității, cel din mall Park Lake, cele din AFI Cotroceni (Scotch & Soda și Collective), cel din Băneasa Shopping City sau din București Mall. Acum că ai toate detaliile, nu ne rămâne decât să-ți urăm vacanță plăcută și baftă la shopping!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.