Setari Cookie-uri

Cum sa alegi costumul de baie potrivit formelor tale?

Ce tipuri de costume de baie există?

Chiar dacă vara este pe final, încă ne mai putem bucură de câteva săptămâni în care să simțim mirosul de plajă, sa ne bucurăm de o baie la piscină sau de soare. Există atâtea locații în care sezonul estival nu se termină în septembrie și ne mai putem bucură de o perioadă de distracție cu familia sau prietenii noștri. Așa că, indiferent că te-ai hotărât să mergi la mare în septembrie, trebuie să iei cu tine toate cele necesare pentru plajă, de la lotiunea de plajă și până la costumul de baie. Și dacă pentru vacanța această vrei sa folosești unul foarte diferit de cele pe care le-ai folosit până acum, unul pe care să îl poți purta cu multă siguranță și încredere, alege un costum de baie care îți evidențiază cel mai mult tipul de corp. Așa că, în acest articol vrem să îți oferim câteva sfaturi, pentru ca alegerea costumului de baie ideal în funcție de forma corpului tău să fie o chestiune cât se poate de simplă.

Citește și:

Ce tipuri de costume de baie există?

Ei bine, există costume de baie pentru orice tip de gust, cu toată gama de modele și culori! Haide să descoperim împreună varietatea mare de costume de baie, pentru ca ulterior să-l alegem pe cel ideal pentru noi.

Bikini triunghi

Este costumul de bază prin excelență! Și este cel pe care l-am folosit cam toate doamnele și domnișoarele la un moment dat în viața noastră, dar modelele și culorile se schimbă de fiecare dată. Acest tip de costum de baie este cel cu partea superioară în formă de triunghi și partea inferioară având de obicei bretele legate pe laterale. Acesta este un clasic!

Bikini cu talie înaltă

Acest bikini a fost foarte la modă în ultimii ani, iar designul său le favorizează pe cele care vor să-și marcheze talia și să atragă puțin atenția de la colăcei, deoarece partea de jos este mai înaltă decât de obicei și oferă costumului de baie un stil retro. Designul din partea de sus variază foarte mult.

Citește și:

Costumul de baie întreg

Întreg sau dintr-o bucată, acest stil este unul dintre cele mai cunoscute și folosite, desenele, modelele și culorile sale variază, dar esența lui este întotdeauna menținută. Vorbim despre acele costume de baie care ne modelează silueta și care ne acoperă abdomenul, uneori oferă sânilor mai mult sprijin și arată grozav.

Alege costumul de baie în funcție de forma corpului tău!

Știm deja că corpurile femeilor sunt foarte diverse și la fel de frumoase și, prin urmare, este normal că fiecare costum de baie să favorizeze o siluetă mai mult decât altă. Când vorbim despre tipuri de corp, ne referim la siluete ca atare, pentru că nu vorbim de mărimi sau kilograme în plus sau în minus.

Cu siguranță ai auzit de corpul de tip clepsidră, sau de tipul triunghi. Ei bine, asta înțelegem când vorbim despre tipuri de corp, iar astăzi vom vorbi despre toate, astfel încât să învățăm să identificăm unde ne încadrăm, pentru că în asta constă cheia pentru a profita la maximum de silueta și a o evidenția cu un frumos costum de baie. Așa că dacă vrei să știi cum să alegi un costum de baie perfect în funcție de forma corpului tău, citește mai departe!

Citește și:

Corp în formă de triunghi sau pară

Acest tip de siluetă se caracterizează prin faptul că șoldurile sunt mai late decât umerii. În cele mai multe cazuri, acest tip de corp are de obicei o talie marcată. Din acest motiv, costumul de baie ideal pentru acest tip de corp este cel care are volum și puțin decolteu în partea de sus, astfel încât umerii și șoldurile să realizeze un echilibru.

Corpul în formă de triunghi inversat

Fiind aceeași siluetă ca și triunghiul, dar invers, acest tip are umerii mai largi decât șoldurile și aproape niciodată nu are talia marcată. Ceea ce ne dorim să realizăm la acest tip de corp este un echilibru între umeri și șolduri. Prin urmare, bikinii cu volane în partea de jos, sau un decolteu asimetric cu un singur umăr în partea de sus, generează acel echilibru pe care îl căutăm.

Citește și:

Corp de tip dreptunghi

La această siluetă umerii și șoldurile au aceeași dimensiune. Acest tip de corp nu are de obicei o talie foarte pronunțată, așa că dacă vrei să-ți evidențiezi talia sau să adaugi mai multe curbe siluetei tale, costumele de baie dintr-o singură piesă cu decupaje în talie sau drapaj sunt ideale!

Corp de tip oval

Acest tip de corp se caracterizează prin faptul că are ceva mai mult volum în zona abdominală, iar trunchiul și spatele sunt late. Silueta ovală este potrivită pentru costume de baie dintr-o singură piesă sau bikini cu talie înaltă.

Corp în formă de clepsidră

Femeile care au acest tip de silueta, au umerii și șoldurile de aceeași dimensiune și au de obicei o talie foarte marcată. Având un echilibru între umeri și șolduri, corpul în formă de clepsidră poate evidenția curbele pentru a menține acel echilibru, iar acest lucru se poate realiza prin clasicii bikini în triunghi.

Citește și:

Accesorii pentru costumul de baie

După ce ai ales costumul de baie perfect în funcție de forma corpului tău, nu mai rămâne decât să adaugi accesorii pentru a arăta și mai bine! Folosește o cămașă cu mânecă lungă, cu nasturi, pe post de halat. Vei fi foarte la modă și vei arăta frumos!

Ce zici să adaugi o pălărie specială? Este foarte ușor! Trebuie doar să îți cumperi pălăria de soare preferată și să adaugi: paiete, pene sau accesoriile pe care le preferi.

Protejează-ți ochii de soare purtând ochelari de soare.

Nu uita să ai încredere și siguranță în propria persoană. Astfel vei fi perfectă!

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.