Setari Cookie-uri

5 articole vestimentare pe care trebuie să le cumperi acum pentru că vor fi vedetele toamnei!

Una dintre întrebările ce-i preocupă pe mulți împătimiți ai modei odată cu trecerea verii este „Ce voi purta sezonul acesta?”. Și pe bună dreptate! Toamna anului 2022 e o surpriză din multe puncte de vedere. De la simplu la extravagant este doar un pas, iar dovada stă în articolele vestimentare „vedetă”.

Ce ar trebui să ai în garderobă pentru a fi în centrul atenției? Să începem cu…

Sacourile cu umeri proeminenți

Dacă erai de părere că sacoul se poartă exclusiv la birou sau la întâlniri de afaceri, află că lucrurile nu stau tocmai așa. Perioada în care această piesă era marcată de o puternică notă de sobrietate a apus demult! Acum sunt în trend culorile vibrante și imprimeurile curajoase, iar croiul trebuie să fie unul supradimensionat, cu umeri proeminenți.

Rochiile și fustele din piele

Senzualitatea și dinamismul sunt perfect conturate de rochiile și fustele din piele. Fie că sunt mulate, plisate sau largi, acestea sunt învăluite într-o aură de mister, ideală pentru toamnă! Care e partea cea mai bună? Pot fi combinate în nenumărate moduri, astfel încât stilul tău să fie pus în valoare: adaugă bocanci și o jachetă de blugi pentru o imagine nonconformistă sau tocuri și o poșetă pentru una elegantă. Versatilitatea și moda merg mână-n mână!

Citește și:

Articolele din tricot

Aspectul nu este singurul care contează când temperaturile încep să scadă. La fel de important este și confortul! Așadar, puloverele, vestele sau cardiganele tricotate, precum cele de pe GLAMI.ro – o platformă pentru descoperirea modei pe care o să o iubești, sunt printre favoritele momentului. Se poartă modelele cât mai jucăușe, cu elemente geometrice, ciucuri, dar și cele asimetrice sau care dau impresia de „uzat”, cu fire aparent rupte. Printre nuanțele cărămizii în vogă și de sezon se strecoară și albastrul închis, bleu, verde crud și galben deschis.

Gecile tip aviator

Pare că gecile tip aviator nu se demodează niciodată! Sunt veșnic îndrăgite și se bucură anual de mici modificări ce le redau strălucirea. Toamna aceasta au luat o formă oversize, dar au primit și multe paiete sau imprimeuri deosebite. În plus, aplicațiile vintage sunt adesea prezente, întregind tabloul.

Citește și:

Corsetele, surpriza momentului

Dacă celelalte piese fashion au putut fi intuite de unele persoane, corsetele chiar ne-au luat pe mulți dintre noi prin surprindere! Popularitatea lor a fost consolidată online, prin intermediul rețelelor de socializare, iar acum au devenit o necesitate. Dacă în urmă cu sute de ani erau purtate pe sub haine, acum esența este expunerea lor, ca outerwear. Luate direct pe piele, peste cămăși sau malete, atrag cu ușurință atenția printr-o notă de inedit. Desigur, să nu uităm nici de efectele vizuale produse: o talie micșorată și un bust ferm. Totuși, lăsând la o parte toate avantajele stilistice, se recomandă atenție la utilizare, pentru evitarea problemelor medicale.

Bucură-te de modă și fă ca acest sezon să-ți aparțină! Nu uita că e despre tine, despre stilul tău și despre stările pe care vrei să le transmiți prin vestimentație! Încearcă GLAMI Quiz și ne vei mulțumi mai târziu!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.