Setari Cookie-uri

Garderoba ideală echipată cu șosete lungi pentru copii, oferite doar de Little Prints

Odată cu începerea sezonului rece este necesar ca garderoba micuțului tău să sufere niște modificări.

Vremea poate fi foarte înșelătoare, o parte din zi fiind cald, iar cealaltă fiind rece. Ținând cont de aceste aspecte, trebuie să-l îmbrăcăm pe cel mic așa cum se cuvine.

Ca de fiecare dată Little Prints este gata să-l echipeze pe cel mic și să-i ofere confortul necesar prin intermediul hăinuțelor ori de câte ori iese la joacă. Calitatea produselor acestui brand nu a fost contestată.

Accesorii chic pentru un pitic stylish

Fiecare ținută purtată de acesta trebuie să fie în ton cu personalitatea sa. Acest lucru îi va da o stare de bine pe toată durata zilei și îl va face activ.

Dacă pe perioada verii acest lucru era mai ușor datorită temperaturii, iată că toamna outfit-ul lui trebuie să conțină mai multe elemente. Cu gama de sosete copii lungi pusă la dispoziție de Little Prints nu trebuie să-ți faci griji în privința asta.

Citește și:

Acestea vin în diferite culori, având diverse modele, pe care cel mic le va purta cu drag. Sosetele au în compoziția lor 90% bumbac și elastan într-o cantitate minimă, pentru a se mula perfect pe piciorul celui mic. În realizarea lor s-a luat în calcul problema strângerii piciorului, de aceea s-a căutat eliminarea acestor elemente ce ar putea deranja purtătorul.

Căldură și protecție pentru momentele de joacă

Fiind special concepute pentru a proteja și a menține căldura, șosetele vor asigura de fiecare dată o stare optimă pentru cel mic. Materialul este unul prietenos cu pielea acestuia. Este recomandată folosirea unui detergent special pentru astfel de țesături, pentru a nu deteriora materialul.

Pe lângă elementele ce țin de o purtare ușoară, designul lor te va cuceri instant. Cu dantelă sau fără, cu fructe sau flori în compoziția lor, acestea vor atrage priviri din partea celorlalte mămici. Să-ți mai spunem că ai posibilitatea achiziționării altor articole de îmbrăcăminte în ton cu aceștia?

Citește și:

Pentru ca cel mic să aibă un set complet, pe principul mix and match!

Procedeu anti-alunecare

Pe principiul protecției, Little Prints a creat și gama șosetelor antiderapante. Acestea au încorporate anumite elemente anti-alunecare pe talpă. Momentele de explorare și de joacă sunt cele care îi țin în priză tot timpul, de aceea el nu trebuie să întâmpine dificultăți, chiar unele create de șosete.

La cei de la Little Prints, cu pagina oficială littleprints.ro puteți vedea întreaga gamă de șosete și nu numai. Produsele sunt concepute și create cu atenție și grijă, iar materialele sunt selectate întocmai pentru a nu dăuna micuțului.

De asemenea, în secțiunea Noutăți puteți vizualiza de fiecare dată ce au mai adus pe site cei de la Little Prints, și de ce nu, chiar să fiți primii care le achiziționează. Pe site-ul lor vă bucurați și de categoria Reduceri, unde aceștia aprovizionează stocul des și oferă promoții la unele articole de care ați putea avea nevoie pe viitor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.