Setari Cookie-uri

Selecția de accecsorii Back-To-Office de la CCC

Cu sezonul de vară și al vacanțelor încheiat, vine momentul reîntoarcerii la sarcinile de birou.

Completează garderoba pentru toamnă și bucură-te de întoarcerea la muncă cu stil. Un detaliu la modă în orice look va fi asigurat de o gamă largă de încălțăminte pentru femei sau bărbați de la CCC, la prețuri foarte atractive.

Codul vestimentar de birou este asociat cu anumite reguli de stil și prescrie alegerea modelelor clasice și simple la pantofi și accesorii. Un element esențial este dat de alegerea culorilor- eleganța ținutelor office este dominată de negru, maro, gri sau albastru marin. Deși nu este loc pentru alegeri nebunești în modă, merită să optezi pentru materiale calitative și croieli care să nu se demodeze în timp, ce vor adăuga clasă și eleganță în timpul întâlnirilor cu clienții sau supervizorii. Pentru toate femeile care respectă regulile codului vestimentar la muncă și pentru cele care îndrăgesc eleganța clasică în fiecare zi, CCC a pregătit o gamă variată de încălțăminte de la branduri precum Gino Rossi, Lasocki, Badura, Quazi și Jenny Fairy. Tocurile clasice din piele sau botinele stiletto simple sunt alegerea perfectă pentru întâlnirile de business sau pentru munca zilnică de la birou. Fanii confortului vor găsi cu siguranță mocasini simpli din piele sau pantofi oxford cu talpă plată. Toate modelele sunt disponibile în oferta CCC la prețuri incredibil de accesibile.

Citește și:

Stilul bărbătesc de birou necesită, de asemenea, o vestimentație adecvată sub forma unor perechi de încălțăminte bine ajustate. Alegerea ideală pentru muncă constă în pantofii clasici, ghete sau pantofi oxford. Oferta de toamnă de la CCC include încălțăminte la modă de la Gino Rossi și Lasocki. Pe lângă tăieturile clasice regăsim modele care nu se demodează în timp, pe negru și maro. Modele simple și materialele de calitate vor completa perfect codul vestimentar de business și al combinațiilor inteligente casual.

Punctul elegant pe „i” va fi pus în combinațiile de birou pe accesoriile selectate în mod corespunzător. Pentru femei, CCC a pregătit genți elegante și clasice care vor complementa nevoile din viața de zi cu zi. O propunere perfectă pentru iubitoarele de simplitate și eleganță în toată regula ar fi modelele din piele de la Gino Rossi. Modelul ideal, în ton cu tendințele actuale, poate fi descoperit și în oferta brandurilor Quazi sau Jenny Fairy. În oferta vastă CCC, bărbații vor gări cu siguranță servieta perfectă din piele pentru documente sau chiar o geantă pentru laptop simplă. Cureaua din piele de la Lasocki sau ceasul elegant de la Gino Rossi vor completa perfect look-ul pentru birou.

Citește și:

În orice caz, reîntoarcerea la birou după vacanță nu trebuie să însemne neapărat că toată lumea trebuie să aleagă stilul clasic sau elegant. Pentru freelanceri, persoanele care nu trebuie să respecte regulile rigide de la birou sau pentru cei care lucrează de acasă, CCC oferă o gamă largă de adidași sport confortabili. Cele mai stilate și cele mai confortabile tăieturi ale hainelor sunt pregătite de brandurile Sprandi, Lasocki și Badura. Nici cei care caută pantofi sport ale brandurilor de top - New Balance, Puma, Champion, Vans și Adidas - nu vor fi dezamăgiți de oferta de toamnă.

Încălțămintea și accesoriile potrivite de toamnă sunt disponibile în magazinele fizice CCC, în aplicația mobilă și pe www.ccc.eu.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.