Setari Cookie-uri

Rochii elegante de nunta: Alege rochia perfecta pentru tine!

Cautarea unei rochii elegante pentru o nunta sau un eveniment festiv incepe din timp si de cele mai multe ori este extenuanta! Tendintele in care de imbracaminte se schimba de la sezon la sezon, insa eleganta este cea care isi mentine pozitia de zeci de ani. Alege rochia perfecta pentru tine dintre taoate aceste modele si paseste la urmatorul eveniment important cu maxima incredere in tine!

Rochii de nunta

O rochie trebuie aleasă cu mare grijă. Așadar, va fi nevoie să vă gandiți înainte de toate ce croială, ce tipar să urmarească vestimentația, ce vă avantajează formele cel mai mult. Poate statura este mult mai bine pusă în valoare de un decolteu amplu, un decolteu în V sau chiar din potrivă, vă doriți un decolteu pătrățos. Toat aceste întrebări trebuie tratate cu relaxare și cu bucurie! Multe dintre femei privesc acest subiect cu încordare și alegerea unei rochii frumoase, care sa le facă să strălucească, devine un motiv în plus de stres. Ce trebuie să stiți înainte de a porni în căutarea rochiei este lungime acestea (dacă vă doriți o rochie lungă, midi sau scurtă), tipul de decolteu care va avantajează umerii și bustul, iar mai la urmă o culoare sau o zonă coloristică ce vă complimentează nuanța pielii și a părului. Acestea fiind spuse, am pregatit pentru cititoarele ce au nevoie de ajutor și inspirație câteva modele orientative ce acoperă toate gamele de gusturi și toate bugetele. Spor la cumpărături!

Citește și:

Rochie neagră Mascara London

O rochie care se mulează perfect pe doamnele sau domnișoarele cu bust generos, însă le poate avantaja la fel de bine și pe cele cu piept mai subtil. Aceasta subtiază corpul si alungește foarte frumos picioarele prin despicătura fustei. O puteti achizitiona de pe AICI.

rochii elegante de nunta

Rochii elegante de nunta

Rochie midi Alina Cernatescu

Această rochie într-o culoare superbă, vibrantă, are lungimea ideală pentru un eveniment de asemenea gen și în mod subtil evidentiază cele mai frumoase trăsături ale celei care o poartă! Alături de o coafură elegantă și o pereche de pantofi stiletto după gustul vostru, este alegerea perfectă, versatilă și un must în orice garderobă. O puteți achiziționa AICI.

rochii elegante de nunta

Rochie cu umerii goi Closet London

Într-o culoare extrem de plăcută, această rochie superbă avantajează orice stil și orice conformație a corpului. Pune accent pe umeri și pe clavicule fiind o vestimentație ce poate fi ușor accesorizată cu o pereche de cercei statement sau un colier după placul vostru! O puteți achiziționa de AICI.

Citește și:

rochii elegante de nunta

Rochie plisată Oltre

Acest stil de rochie este perfect atât pentru evenimentele formale, cât și pentru o nuntă mai casual. Verdele smarald este o nuanță extrem de avantajoasă atât pentru femeile cu părul deschis la culoare, cât și pentru brunete, reușind să pună ochii în evidență. O puteți achizitiona de AICI.

rochii elegante de nunta

Rochie elegantă Ralph Lauren

O rochie deosebită pe care o puteți găsi în două nuanțe, potrivită pentru orice fel de eveniment și o rochie ce va dăinui în garderoba dumneavoastră mulți ani de acum. Talia este foarte frumos și subtil marcată, iar simplitate rochiei accentuează de fapt eleganța acesteia. Un articol parcă venit depe covorul roșu! O puteti achiziționa AICI.

rochii elegante de nunta

Rochie SISTAGLAM

Un articol vestimentar foarte versatil, ce se potrivește de minune unei nunți, dar care poate rămâne în opțiunile dumneavoastră pentru o seară de revelion, spre exemplu. Rochia are lungimea perfectă ce oferă atât confort celei ce o poartă, dar și eleganța și prestanța pe care și-o dorește. O puteți achiziționa de AICI.

Citește și:

rochii elegante de nunta

Rochii de nunta pentru femei plinute

Dacă conformația nu vă ajută pentru a purta rochii mulate sau umeri goi, nu este nicio problemă! Există o mulțime de variante confortabile și extraordinare de elegante pentru voi!

Rochie confortabilă Sheego

O rochie care are un strop de glam in ea, extrem de comodă pentru cea care o poartă si care dezvoltă extrem de frumos liniile corpului. O pereche de tocuri înalte ar fi ideale pentru a alungi picioarele! O puteți achiziționa de AICI.

rochii elegante de nunta

Rochie cu dantelă My Mascara

Pentru un eveniment extrem de elegant care necesită o ținută mai aparte, această rochie este o alegere tare inspirată! Dantelă complimentează superb părul, bijuteriile, iar o pereche de sandale sau pantofi eleganti, veți avea ținuta ideală! O puteți achiziționa de AICI.

rochii elegante de nunta

Rochii de nunta scurte

Dacă vă doriți o rochie scurtă, există sute de variante și modele care vă pot satisface nevoile și bugetul! O rochie scurtă nu trebuie neapărat să inspire un look casual, poate fi extrem de elegantă dacă este aleasă cum trebuie.

Citește și:

Rochie tip sacou Armani Exchange

Una dintre variantele pe care puteți să le abordați este rochia tip sacou- un life saver în materie de evenimente. Ideal ar fi să vă orientați spre o culoare versatilă pentru a nu vă da prea mari bătăi de cap. Aceasta este una dintre cele mai bune variante- foarte simplă, delicată, perfectă atât pentru femeile mai scunde, cât și pentru cele înalte. O puteti achiziționa de AICI.

rochii elegante de nunta

Rochie Swing

Un articol potrivit atât pentru adolescente cât și pentru femeile mature, o rochie ce poate fi purtată în tot felul de moduri și acccesorizată extrem de divers- o puteți purta atât cu teniși albi, cât și cu stiletto sau sandale cu toc. Trebuie să o aveți în garderoba! O puteți achiziționa de AICI.

rochii elegante de nunta

Rochie violet Alina Cernătescu

Citește și:

Un articol cu adevărat reușit, foarte plăcut, o rochie comodă ce inspiră încredere de sine, intr-o culoare superbă! O puteți achiziționa de AICI.

rochii elegante de nunta

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.