Setari Cookie-uri

TOMMY JEANS LANSEAZĂ CAMPANIA DE BRAND TOAMNA 2022 CU TEMS, ARTISTA NOMINALIZATĂ LA GRAMMY

Tommy Hilfiger lansează campania de brand TOMMY JEANS Toamna 2022, care la nivel global a început în septembrie 2022. Alături de Tems, cântăreață, compozitoare și producătoare, videoclipul ne prezintă Alté, o subcultură vibrantă și un centru creativ – care conectează brandul la noi audiențe de pe tot globul.

După turneul său mondial, Tems (@temsbaby) se întoarce în orașul ei natal Lagos, Nigeria și joacă în videoclipul campaniei cu sprijinul colectivului de skateboarding WAFFLESNCREAM și artiștilor Alté Lady Donli și Dami Oniru. Lagos este unul dintre cele mai interesante centre creative globale de astăzi, unde se formează o comunitate de pionieri uniți de dorința de a experimenta multe genuri și stiluri. Comunitatea împinge granițele sonore, vizuale și stilistice printr-un amestec de influențe globale. Videoclipul a fost regizat de membrul diasporei nigerian Akinola Davies Jr. și fotografiat de Joshua Woods, din Harlem.

Îmi pare fascinant să fac parte din această campanie, mai ales că înseamnă că mai mulți oameni vor afla despre Lagos și despre spațiile alternative și comunitățile care prosperă acolo”, spune Tems. „Aceste comunități nu numai că te invită să te străduiești să atingi cele mai înalte culmi, să faci și mai mult și să te străduiești mai departe, dar te ajută să evoluezi creativ - toate lucrurile care m-au ajutat și pe mine să devin artistul care sunt astăzi.”

Citește și:

Tommy Collection este o colecție nouă și apare pentru prima dată pe parcursul acestei campanii. Inspirată de amestecul culturii prep, skate și hip-hop din anii 90, colecția pentru bărbați, femei și gender-inclusive este alcătuită din siluete emblematice, modelate în piese versatile de îmbrăcăminte streetwear contemporană. Colecția explorează jocul de proporții și detalii inspirate de îmbrăcămintea sport, în timp ce introduce o versiune nouă a jachetei puffer Alaska. Oversized, cu mâneci detașabile și imprimeu cu monogramă, jacheta puffer Alaska este articolul cheie în acest sezon.

Tommy Jeans este disponibilă la partenerii selectați, precum și pe tommy.com și în anumite magazine selecționate TOMMY JEANS din întreaga lume și Tommy Collection este disponibilă exclusive online.

Citește și:

Urmăriți @TommyJeans pe Instagram și alăturați-vă comunității TOMMY JEANS – o destinație digitală care combină muzica, streetwear și cultura.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.