Setari Cookie-uri

Tendințe 2022 - Genți de mână pentru toamnă și iarnă

Gențile sunt accesorii care pot schimba într-o clipă o ținută de la una simplă și plictisitoare la una plină de creativitate și gust.

Deși o geantă damă nu este o piesă pe care trebuie să te grăbești să o schimbi la sfârșitul sezonului cald, există totuși o mulțime de noi tendințe pentru sezonul toamnă-iarnă 2022 pe care ar trebui să le consulți.

Pentru că tendințele în ceea ce privește gențile de mână se schimbă mai greu decât cele la haine, este o idee bună să investești în genți de calitate care o să arate grozav și peste mult timp.

Care sunt cele mai căutate trei modele de geantă damă pentru sezonul toamnă-iarnă 2022?

Începutul toamnei aduce cu el și întoarcerea la școală, iar designerii au dus această idee la următorul nivel cu gențile în carouri ce amintesc de uniformele școlare. Dacă nu știi ce model de geanta dama să porți la următoarea ieșire în oraș, cu siguranță nu vei da greș cu un model în carouri.

Citește și:

Un alt model la modă sezonul acesta este clutch-ul. Disponibile într-o mare varietate de forme și culori, clutch-urile sunt la mare căutare pentru sezonul rece în 2022. Desigur, purtarea unui asemenea accesoriu la modă presupune renunțarea la obiectele voluminoase pe care vrei să le iei cu tine când ieși.

Iar dacă nu poți renunța totuși la toate obiectele pe care le ai în geantă, designerii vin cu vești bune pentru sfârșitul anului pentru că gențile supradimensionate sunt la modă și anul acesta. Chiar dacă moda genților mari s-a tot repetat, designerii vin cu noi modele care vor arăta grozav alături de ținutele tale preferate.

La ce ținute să asortezi o geantă damă strălucitoare?

Gențile strălucitoare, fie că vorbim de cele cu paiete sau de cele confecționate din materiale cu textură lucioasă în nuanțe de auriu sau argintiu, sunt la mare căutare pentru sezonul toamnă-iarnă 2022. Ele vin pe piață în diferite forme și mărimi și cu siguranță se vor potrivi perfect ținutelor festive din preajma sărbătorilor.

Citește și:

Dacă ai cumpărat de curând un clutch cu aspect metalic sau aveai unul prin dulap și nu știi cum să îl asortezi, ei bine, există foarte multe variante grozave. Clutch-ul este un accesoriu universal, așa că îl poți folosi atât pentru ținute casual, de exemplu cu o cămașă albă, pantaloni negri și adidași albi dar și pentru ținutele pe care le porți la petreceri și evenimente. Poți asorta un clutch argintiu la orice rochie închisă la culoare, alături de pantofi argintii sau costum alb cu pantofi negri.

Ce culori alegi sezonul acesta atunci când cumperi o geantă damă?

Gențile de mână nu trebuie să lipsească din nicio garderobă, ele putând fi purtate fie pe braț, fie în mână în funcție de model și de ținuta pe care o alegi. Unele modele vin însoțite de o baretă reglabilă pentru a putea fi purtate și pe umăr pentru mai mult confort.

Citește și:

În general, culori precum negrul și diverse nuanțe de gri sunt cele mai căutate pentru că se asortează cu foarte multe ținute dar nu ar trebui să te limitezi la a purta doar aceste culori. Gențile în nuanțe de crem și cele deschise la culoare sunt în tendințe iarna aceasta, iar cu o geantă bej sau una de culoarea caramelului cu siguranță nu vei da greș. În plus, aceste culori merg perfect atât la ținutele de zi cât și la cele de seară și sunt foarte ușor de adaptat și asortat.

Indiferent de ținuta aleasă, geanta este un accesoriu de nelipsit, iar sfârșitul acestui an aduce în atenția ta modele variate și care îți vor completa perfect look-ul. Fie că alegi să porți un clutch sau o geantă supradimensionată, lasă-ți imaginația să lucreze și crează-ți propriul stil!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.