Kaufland România și designerul Cătălin Botezatu lansează colecția Smart Fashion Home, pentru sezonul de toamnă

Kaufland România și cunoscutul designer Cătălin Botezatu continuă parteneriatul de lungă durată prin lansarea unei noi colecții cu articole pentru casă. Piesele din colecția Smart Fashion Home sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland din întreaga țară, începând cu data de 12 octombrie.

Noua colecție de toamnă duce colaborarea în zona de design de interior și propune o serie de articole care transformă atmosfera de acasă, prin cromatică și materiale de calitate superioară.

Colecția „Smart Fashion Home” cuprinde peste zece articole utile, confortabile și simplu de integrat în designul oricărei locuințe – de la prosoape groase de bumbac și halate confortabile, la lenjerii de pat pentru un dormitor în culori de sezon sau cuverturi și pături călduroase, pentru serile de relaxare petrecute acasă.

„Toamna are un mister aparte și o frenezie de culori pe care am dorit să le integrăm în această colecție, pentru a inspira și a îndemna oamenii către relaxare. Începem să petrecem mai mult timp înăuntru, și pentru că stilul nu se limitează la garderoba personală, putem să aducem prin produse de calitate note frumoase în spațiul care ne reprezintă cel mai bine pe fiecare – propriul cămin”, a declarat Cătălin Botezatu.

Kudika Tarot

„Acestă nouă colecție, rezultat al unei colaborări îndelungate, aduce o propunere elegantă din partea designerului Cătălin Botezatu pentru locuințele clienților noștri. O serie de articole în tendințe, realizate din materiale de calitate și cu un raport calitate-preț avantajos”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Piesele din colecția „Smart Fashion Home” pot fi achiziționate exclusiv din rețeaua de magazine Kaufland România, de miercuri, 12 octombrie, în limita stocului disponibil.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri