Setari Cookie-uri

In ritm de rock - noua colectie Rage Age pentru toamna - iarna 2022/2023

Potrivit Rage Age, aceasta toamna apartine celor curajosi.

Rage Age nu se opreste si isi continua povestea de rock'n'roll urban in era Y2K (si dincolo de ea). Colectia pentru toamna - iarna 2022/2023 este un omagiu adus tuturor celor care cauta inainte de toate solutii indraznete si neconventionale in moda.

Dupa o revenire in forta, Rage Age prezinta o noua colectie, de data aceasta pentru sezonul toamna - iarna. Continua stilul si estetica aleasa pentru colectia de primavara: inspiratii din tesatura urbana, rock'n'roll si mult sex appeal! Propunerile brandului polonez sunt cu siguranta alegeri pentru cei curajosi si cu incredere in sine, care apreciaza croielile neconventionale si stilul expresiv. Colectia pentru toamna - iarna 2022/2023 reprezinta esenta stilului milenial, un instantaneu al tendintelor direct de pe strada si imagini nostalgice ale vechiului rock'n'roll - toate intr-o editie contemporana.

Citește și:

Propunerile Rage Age includ botine masive cu platforma si toc gros, cojoace din piele naturala neagra lucioasa si ciocolatiu inchis, pulovere supradimensionate, cardigane si tunici din fire pufoase, costume boyfriend moderne in culori puternice si energice, blugi skinny care sa se muleze pe silueta si modele boyfriend deja in voga. Colectia include, de asemenea, rochii cu motive florale, pantaloni trapezi stralucitori care alungesc optic picioarele si cizme peste genunchi cu toc subtire.

Nu lipsesc propunerile la fel de interesante pentru barbati. In cazul acesta, punctul culminant al colectiei pare sa fie atins cu blugii cu efecte moderne de prespalare, pe care brandul recomanda sa ii asortezi in acest sezon cu geci de piele atemporale sau cojoace din piele de oaie ultramoderne. Barbatilor le va placea probabil gama extinsa de tricouri cu imprimeuri originale sau pulovere cu un aer rock, insotite de pantofi grei si ochelari de soare asortati.

Citește și:

Potrivit Rage Age, aceasta toamna apartine celor curajosi. Noua colectie a brandului este disponibila pe modivo.ro si in aplicatia MODIVO.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.