Setari Cookie-uri

Din Roma în România - Primul eveniment BULGARI Haute Horlogerie din București a fost sărbătorit cu eleganță la Albini Prassa

O serie de cine elegante și prezentări private au marcat lansarea oficială a Bulgari în România. Cu această ocazie, în ultima săptămână din octombrie, o selecție de ceasuri de excepție a sosit la București pentru a fi expusă într-o vilă istorică care găzduiește sediul Albini Prassa, partenerul român al casei italiene.

Atât cunoscătorii de ceasuri și iubitorii brandului Bulgari, cât și jurnaliști și influenceri au participat la evenimentele organizate exclusiv pe bază de invitație pentru a descoperi mai multe despre arta orologeriei Bulgari printr-o experiență̆ oferită alături de reprezentanți ai mărcii veniți special de la Roma, printre care Directorul High Jewelry și Haute Horlogerie. Ion Schiau, fondatorul Albini Prassa, a prezentat colecția invitaților printre care s-au numărat Domnica Mărgescu, Elle Fashion Director si « Friend of the brand” Bulgari, artistele Inna și Alina Eremia, influencerele Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

Inspirațiile romane ale Bulgari își regăsesc un ecou deosebit în România, o țară cu care împarte aceeași moștenire culturală latină. Oaspeții au fost îndrumați cu generozitate prin povești magnifice - de la arhitectura antică la vremurile ,,dolce vita’’ și flerul cinematografic plin de farmec și până̆ la viziunea consecventă care se află în spatele succesului brandului, au descoperit numeroasele fațete ale universului Bulgari de astăzi, precum și rolul important al ceasurilor cu amestecul lor unic de design italian și excelența orologera elvețiană.

Citește și:

Cele mai sofisticate piese din colecțiile emblematice au fost expuse în interioarele rafinate ale vilei aristocratice din cartierul Dorobanti.

Acestea au fost ceasurile Serpenti și Divas’ Dream, realizate prin tehnici decorative cu bijuterii distinse, unele fiind acționate cu mecanisme foarte sofisticate, fiind atât de apreciate de femeile moderne. Un strălucitor Serpenti Spiga High Jewelry făurit din aur alb, îmbrăcat în întregime în diamante, și hipnotizantul Peacock Divas Dream au fost stelele evenimentelor.

Colecțiile Bulgari pentru bărbați sunt foarte apreciate în România, fiind prezentată o selecție bogată din linia Octo Finissimo. Aceasta este renumită pentru că a doborât, una după alta, toate barierele și recordurile mondiale legate de miniaturizare și ceasuri plate în ultimii 10 ani, fiind distinsă cu numeroase premii prestigioase, printre care L’Aiguille d'Or (Acul de Aur) primit la ultimul Grand Prix d'Horlogerie de la Geneva, cel mai important „Oscar” din industria ceasurilor.

Citește și:

Cu cât descoperi mai mult marele univers Bulgari, cu atât te simți mai fermecat. Zi după zi, oaspeții distinși s-au întâlnit cu ceasuri minune le-au tăiat respirația în timp ce schimbau impresii cu prietenii lor. Astfel, interesul pentru eveniment a depășit toate așteptările, echipa Albini Prassa fiind nevoită să prelungească seria de evenimente cu câteva zile și chiar până târziu în noapte.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.