Setari Cookie-uri

Idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi de la Marks & Spencer

Cu Marks & Spencer, Crăciunul începe într-o atmosferă magică și specială, creând cadrul perfect pentru cele mai frumoase amintiri alături de cei dragi.

Noua colecție propune o serie de cadouri precum faimoasele șosete decorative, lumânările parfumate, ținutele festive și produsele de beauty. Dincolo de toate acestea, o pereche de șosete și de papuci confortabili sunt alegerea ideală pentru momentele de relaxare, iar selecția de jucării este perfectă pentru a-i face fericiți pe cei mici, în timp ce petreceți timp împreună cu ei.

În ceea ce privește alegerea unor cadouri potrivite pentru ea, răsfățul începe de la seturile de lenjerie de lux Boutique cu broderie, până la seturile Flexifit™, super moi, confortabile și călduroase, iar la acestea se adaugă seturile Apothecary care sunt perfecte pentru a putea fi folosite acasă, în momentele de relaxare strecurate printre agitația pregătirilor.

Citește și:

Pentru un cadou special pentru el puteți opta pentru sacouri tip smoching pentru ocazii speciale, care vor oferi un twist elegant ținutelor de seară, pulovere din lână de miel extra fină și halate din bumbac pur, concepute cu tehnologia StaySoft™, pentru a păstra confortul întreaga zi. De asemenea, puteți alege fulare în carouri, realizate din lână merinos pură, până la accesorii din piele de lux rezistente la apă, precum genți din piele sau mănuși. Totodată, descoperiți o selecție întreagă de accesorii potrivite pentru pasionații de sport și iubitorii de activități în natură, selecție ce oferă un touch stylish oricărei ținute, dar și confort pe toată durata zilei.

Sezonul acesta este despre spiritul festiv și magic, astfel că, aducem pentru cei mici bucuria Crăciunului cu o selecție atent aleasă, de la pulovere tricotate, căciuli călduroase și seturi de eșarfe și mănuși asortate, până la ținute strălucitoare, cu broderii metalice și paiete și accesorii de efect, care vor completa întregul look.

Citește și:

Din colecția pentru cei mici sunt nelipsite tricotajele cu imprimeuri vesele și jucăușe, dar și modelele clasice cu dungi, alături de detaliile strălucitoare și șosetele decorative, perfecte pentru sezonul acesta.

Întreaga colecție este disponibilă în magazinele fizice Marks & Spencer și online pe www.marksandspencer.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.