Setari Cookie-uri

Cele mai noi trenduri pentru categoria Designer

Lookbook-ul colecției și noile tendințe de sezon alese de Edem Dossou din selecția Designer AW22 pot fi văzute pe Zalando

Designerii își găsesc inspirația în surse diverse și inedite pentru a crea piese unicate, iar rezultatele lor sunt adesea fascinante. La rândul lor, comunitățile creative explorează aceste design-uri și propun noi asocieri stilistice care surprind trendurile actuale. Te invităm să găsești inspirația pentru sezonul ce vine și, în continuare, să descoperi cele mai noi trenduri din selecția Designer. Acestea au fost curatoriate de celebrul stilist parizian Edem Dosso și surprinse de fotograful de fashion Justin French. O serie de artiști multidisciplinari, ce activează în domenii precum actorie, modeling, regie artistică sau styling, explorează mișcarea ca formă de expresie, îmbrăcați în ținute exclusiv alese din colecția Zalando Designer.

Citește și:

Accente dramatice

Te-ai gândit cum să obții un aspect care cu greu să treacă neobservat? Nimic mai simplu, trebuie doar să alegi o rochie cu franjuri care va funcționa în cadrul oricărui anotimp, la evenimente sau pur și simplu pentru ieșirile în oraș remarcabile. Detaliile pieselor cu franjuri sunt ideale pentru dans sau pentru întâlnirile glamouroase. Cu o astfel de rochie vei obține un touch dinamic și energic al întregii ținute. Nu uita că franjuri oferă fiecărui articol vestimentar adâncime și mișcare suplimentară.

Ursula și Glem poartă rochie franjuri Alberta Ferretti și vestă și pantaloni de piele Viktor Rolf

Aspect dinamic și sexy

Știm că atunci când porți haine care urmează perfect și lejer liniile corpului, te simți și te bucuri de o libertate de mișcare senzațională. Îmbină un top alb, cu pantaloni cu croi masculin și cu o haină mega pufoasă faux fur care să te pună în evidență. Vei fi in the spotlight, păstrând în același timp capacitatea de a fi pe vibe în ritmul tău!

Citește și:

Nicolas poartă haină faux fur Philosophy di Lorenzo Serafini, pantaloni Holzweiler și top A.W.A.K.E. MODE

Explozie cromatică

Creează un look contemporan special cu piese precum cele de mai jos. Trendul item-urilor oversized nu va dispărea prea curând, ci din contră îl vom vedea integrat din ce în ce mai mult în combinații bold care aduc la un loc piese glamouroase și elegante și piese casual. Contrastul dintre acestea este amplificat de alegerea unei culori bold, care va atrage toate privirile.

Ursula poartă jachetă Moschino, pantofi Nicholas Kirkwood, eșarfă Erdem

Detalii sofisticate

Obținerea unui efect wow ține și de arta de ști cum să creezi un joc al contrastelor. Rafinează ansamblul unui outfit prin asocierea dintre un trenci de seară în tonuri de negru și bej cu eleganța unei perechi de saboți. Contrastul dintre detaliile sofosticate ale trenciului și forma solidă a încălțămintei vor fi memorabile.

Citește și:

May poartă trenci A.W.A.K.E. MODE și saboți Moschino

Conceptul campaniei Coregrafia stilului are la bază un stil relaxat, care combină piese statement din selecția Zalando Designer AW22 și tendințe festive de sezon. Gama Zalando Designer este o sursă de inspirație pentru fashion de lux, unde clienții pot explora și achiziționa articole de la branduri cunoscute sau nou apărute. Printre designerii oferiți se numără Missoni, Erdem, GCDS, David Koma, Staud, 032C, ADERERROR, MM6, Victoria Beckham, Proenza Schouler sau Roksanda.

Lookbook-ul colecției și noile tendințe de sezon alese de Edem Dossou din selecția Designer AW22 pot fi văzute pe Zalando aici.

Credit photo: Justin French

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.