Setari Cookie-uri

Cum asortezi geanta cu ținuta vestimentară? 3 sfaturi

Trebuie să asortez geanta cu ținuta? Această întrebare apare des în mintea femeilor care vor să arate perfect, indiferent de hainele pe care le poartă. Pentru că gențile sunt accesorii esențiale în orice garderobă, probabil vrei să știi cum potrivești geanta cu outfitul de zi cu zi, fie că mergi în parc sau la job.

Asortarea genții cu restul pieselor vestimentare nu este dificilă, dar merită să ai în vedere câteva reguli de stil. Iată care sunt sfaturile utile, pentru orice doamna și domnișoară!

Ține cont de modul în care te îmbraci

Dacă ai în plan să cumperi genți de umăr pentru femei, poate că vrei să știi cum le accesorizezi. Ca să nu dai greș, ar fi bine să alegi geanta perfectă, în funcție de modul în care te îmbraci și de stilul care te reprezintă.

De exemplu, când porți haine elegante, pentru un eveniment special, pune accent pe gențile mici de tip poșetă sau clutch. Acestea se potrivesc cu rochii, fuste, pantaloni sau bluze feminine și elegante. La birou, îți trebuie genți medii, din piele, care se asortează perfect cu o ținută office. Pentru locul de muncă, ar trebui să eviți gențile mari, prea colorate sau cu forme neobișnuite și să-ți îndrepți atenția către modele clasice, maro, negre sau nude.

Citește și:

La ținutele casual, ai o libertate mai mare de alegere. Astfel, nu te limita doar la purtarea genților mici sau medii din piele. Ai voie să porți orice model încăpător sau colorat, atâta timp cât se potrivește cu ținuta. În cazul hainelor sport, nu uita nici de rucsac sau genți tip sacoșă!

Ai în vedere și nuanța hainelor purtate

Dacă trebuie să ții cont de stilul vestimentar care te reprezintă atunci când cumperi o geantă, la fel de importantă este și culoarea obiectelor vestimentare. Atunci când alegi ținute colorate, cu piese în nuanțe de verde, roșu sau roz, accesorizează-le cu genți deschise: alb, nude sau gri.

Când optezi pentru haine în nuanțe neutre îți este permis să adaugi genți mai colorate, care atrag atenția și oferă personalitate unei ținute. Totodată, gențile cu imprimeu floral sau animal se potrivesc de minune cu un outfit monocrom, precum ținutele all black.

Citește și:

Este recomandat să nu aglomerezi vizual o ținută. Dacă te îmbraci extravagant sau foarte colorat, nu alege genți în aceleași nuanțe intense.

Cumpără gențile potrivite în funcție de încălțăminte

De cele mai multe ori, gențile se asortau perfect cu nuanța încălțărilor, indiferent de stilul vestimentar. Chiar dacă nu este greșit să porți pantofi și geantă în nuanțe identice, nu te limita doar la atât și încearcă și alte combinații stilistice, care arată excelent.

Porți o pereche de pantofi animal print? Nu include în ținută o geantă cu același imprimeu, ci axează-te pe modele negre. Desigur, ai posibilitatea să combini și texturi diferite. Gențile maro sau negre din piele întoarsă, arată bine în combinație cu o pereche de încălțări lucioase, într-o nuanță similară.

Citește și:

Dacă vrei să scoți din zona banală o pereche de pantofi negri, cu toc asorteaz-o cu o geantă roșie sau cu imprimeu vizibil. Categoric, acestea trebuie să fie în concordanță și cu restul pieselor vestimentare.

Păstrează în minte aceste sugestii utile și alege geanta perfectă! Nu trebuie decât să ții cont de stilul vestimentar ales, de încălțămintea purtată și de nuanța hainelor tale.

Tu cum asortezi geanta cu outfitul?

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.