Setari Cookie-uri

Cum alegi cizme la modă pentru iarnă

Alege ghete de iarnă la modă care să se potrivească cu stilul sportiv și urban. Află ce încălțăminte pentru iarnă va fi confortabilă și de designer.

În timpul sezonului de iarnă, nu trebuie să alegem între confort, confort termic și modă. Cele mai bune mărci de încălțăminte de iarnă combină materialele de cea mai bună calitate cu un design atemporal care, în multe cazuri, a devenit chiar iconic. Află cum să alegi ghetele pentru stilul de iarnă. Iată o trecere în revistă a celor mai la modă mărci.

Tipuri de ghete de iarnă - pe care să le alegi pentru stilul urban și care pentru sport?

Ghete de iarnă la modă, sau ce fel de ghete? Noi optăm pentru modele atemporale, cu o aromă de designer, care vor impresiona pentru mai mult decât un sezon. Ne încadrăm în moda inteligentă, ocazională, sportivă sau în tendințele recente pentru moda de motociclete cu un indiciu de rock sau aprés ski confortabil cu un indiciu de lux și folk. Putem alege dintre modele cum ar fi:

Citește și:
  • Ghete de zăpadă

Ghete de iarnă cu adevărat emblematice, care sunt în principal asociați cu mărcile Moon Boot, Inuikia și UGG. Incredibil de cald și peste medie confortabile. Creat pentru cei care doresc să iasă în evidență, dar nu în detrimentul confortului lor. Acestea pot fi găsite în multe culori (chiar și neon sau metalice) și finisaje, cum ar fi piele, piele de căprioară, nylon rezistent sau inserții din lână naturală. Acestea vor fi o completare perfectă la stilul de apres ski, dar vor funcționa bine și în spațiul urban. Acest lucru este evidențiat de numeroasele colecții apres ski realizate de case de modă de top. Cizmele de zăpadă au luat drumul mai mult decât al stațiunilor montane și al hainelor sport de meci. Pot fi purtate ca un accent de culoare și ca un punct de atracție chiar și cu un palton elegant și un pulover clasic (de preferință stilizat cu unul de producție locală și confecționat din lână cu proprietăți termice).

Citește și:

Se vor descurca bine în condiții de ninsori abundente, temperaturi foarte scăzute și vor fi un sprijin în timpul excursiilor pe orice teren. Cu toate acestea, merită să le alegeți pe cele de marcă pentru a vă asigura că materialul nu se udă și că matrița nu se deformează după o perioadă scurtă de utilizare. Ghetele Moon Boot, Inuikii și UGG pentru zăpadă au, de asemenea, tălpi antiderapante cu banda de rulare potrivită, astfel încât să ne putem deplasa în siguranță pe suprafețe înghețate.

  • Ghete de munte și de trekking

Dacă ghetele de zăpadă sunt un pas prea îndrăzneț sau căutăm pantofi pentru o iarnă puțin mai blândă, pantofi de munte sau de drumeție La alergare, Dolomite, Solomon sau Adidas de Stella McCartney se vor potrivi, de asemenea, cu stilul modelat pe apres ski sau stil sportiv-cazual menținut în tendințe. După cum poți vedea din ultimul exemplu, modelele de ghete de trekking pentru iarnă pot fi găsite, de asemenea, în colecțiile designerilor de modă. Căputa lor distinctivă, șireturile, forma sportivă, dar adesea combinațiile de culori impresionante sunt toate elemente care se potrivesc perfect într-o varietate de stiluri de iarnă. Rupe convențiile și poartă-le cu o rochie de lână, blugi la modă sau îmbrăcăminte de oraș obișnuită. Bineînțeles, sunt perfecte pentru toate condițiile meteorologice și pentru excursii, așa că merită să le luați într-o vacanță de iarnă. Dacă preferi modele mai clasice, caută ghetele cu crampoane Bogner sau cizmele de munte Aeronautica Militare și Diemme, de exemplu.

Citește și:
  • Bocanci

Un adevărat clasic care va fi cel mai versatil și va fi perfect pentru aspectul de iarnă de zi cu zi. Pantalonii de iarnă cu șiret pentru femei și bărbați Aeronautica Militare și Montelliana, din piele, pot fi purtați chiar și cu rochii și fuste. De asemenea, acestea vor completa stilul aprés ski al bărbaților, care combină eleganța cu un spirit montan și sportiv. Cel mai bine este să le combinați cu pulovere și pantaloni de lână clasici, dar și cu blugi și o vestă sau o rochie călduroasă și colanți de lână sau jambiere termoactive.

  • Botine

În tendințele recente, au apărut, de asemenea, cizme de motocicletă și ghete grele pe o talpă mai groasă. Acestea pot fi găsite în ghetele de iarnă UGG și Bogner. Ele vor fi cel mai bun complement la ținutele clasice sau cele cu un tentă de punk si rock. Cei mai la modă pantofi vor fi în negru, alb sau bej.

Citește și:

Cum alegi ghete de iarnă pentru a fi la modă, confortabil și cald?

Moda de astăzi nu este doar despre aspectul, dar mai presus de toate calitatea de manoperă și confortul de a purta. Chiar și cei mai frumoși sau designeri ghete de iarnă vor rămâne în garderobă dacă sunt incomozi sau nu se încălzesc suficient și nu protejează împotriva umezelii. Merită, de asemenea, să investim în modele atemporale care vor arăta bine ani de zile și nu vor fi distruse după un sezon. Așa că hai să fim atenți din ce sunt făcute. Pielea naturală sau – mai ales în cazul încălțămintei de trekking, încălțămintei de exterior, încălțămintei de munte sau încălțămintei de zăpadă – materialele tehnice cu o membrană impermeabilă vor funcționa cel mai bine. Este posibil să vă fie util să aveți o căpută mai înaltă care să vă protejeze de zăpada ridicată. De asemenea, va fi necesară o talpă anti-alunecare, cum ar fi cauciucul sau cauciucul. Pentru ca ghetele de iarnă să fie călduroase, dar și respirabile, acestea trebuie să aibă o umplutură, cum ar fi microfibră sau lână.

Citește și:

Bocancii de bună de bună calitate au, de asemenea, caracteristici suplimentare, cum ar fi iarba de iarnă Aerocoach Militare, cu un branț interior din piele care menține căldura caldă. Cele mai exigente ghete de trekking Dolomite sunt echipate cu un sistem DAS Light, datorită căruia branțul se adaptează la anatomia piciorului și o căptușeală Gore-tex respirabilă și impermeabilă.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.