Setari Cookie-uri

7 Moduri inedite de a oferi o bijuterie cadou

Bijuteria potrivită ne poate ajuta să arătăm și să ne simțim mai bine într-o zi. In plus, este o modalitate excelentă de a le transmite celor dragi cât de mult ne pasă, atunci când alegem piese pentru ei.

A cumpăra bijuterii pentru o persoană specială din viața ta este un gest minunat, iar modul în care le oferi cadou poate transforma momentul într-unul de neuitat.

Iată 7 moduri originale de a oferi o bijuterie cadou:

1. BIJUTERII ȘI JUCĂRII DE PLUS

Indiferent de vârsta sărbătoritei, aceasta nu va putea rezista impulsului de a zâmbi la vederea unui animal adorabil, moale și pufos de pluș. Dacă știi care este animalul preferat al persoanei iubite, cu atât mai bine. Oricum, nu poți greși niciodată cu ursuleții clasici sau cu pisicuțele care torc când te apropii de ele.

Noi, la Podoabele Mele îți recomandăm două moduri drăguțe în care poți oferi o bijuterie cadou alături de un animal de pluș. Așează cutia de bijuterii în poala ursulețului sau accesorizează-l cu colierul, pandantivul sau inelul achiziționate. Cine spune că jucăriile de plus nu pot fi trendy și prețioase?

Citește și:

2. LASĂ BIJUTERIA ÎNTR-UN LOC NEAȘTEPTAT

Nu există nimic mai interesant decât descoperirea unei surprize care să condimenteze rutina de zi cu zi.

De exemplu, dacă știi că partenerul tău obișnuiește să bea o ceașcă de cafea dimineața, poți pune cutia cu pandantivul sau cu inelul cu piatra de naștere în cana lui/ei. Această opțiune funcționează cel mai bine pentru persoanele care sunt cât de cât conștiente în timpul rutinei lor. Ultimul lucru pe care l-ai vrea este ca bijuteriile să se înmoaie în cafeaua fierbinte!

Alte idei pentru această opțiune includ “ascunderea” cutiei cu podoaba cadou undeva la vedere în frigider, în baie după produsele pe care le folosește zilnic, în sertarul de la birou sau lângă cheile de la mașină.

Citește și:

3. ALEGE CURIERUL POTRIVIT

Oricât de mult te adoră persoana iubită, poate fi greu să o surprinzi, deoarece se așteaptă la un gest dulce de la tine, mai ales la ocazii speciale. Acesta este motivul pentru care este o idee distractivă să ceri ca altcineva să te ajute cu livrarea.

Dacă aveți copii, atunci aceștia sunt unii dintre cei mai buni “curieri” care să transmită mesajul de iubire alături de bijuteria surpriză. În plus, este o lecție frumoasă de viață pentru ei, să fie părtași la momentele de dragoste dintre părinții lor.

O altă opțiune distractivă este să legi cu o panglică sau eșarfă cutia cu cerceii sau cu inelul cadou de gâtul animalui vostru de companie și să îi spui să meargă la destinatar.

Nu în ultimul rând, poți să trimiți curierul să livreze bijuteria persoanei dragi, alături de un buchet mare de flori, la birou sau acasă.

Citește și:

4. SERVEȘTE BIJUTERIA CA DESERT

Mulți dintre noi am văzut filme romantice în care un partener servește un inel într-un pahar de șampanie. În timp ce acest lucru pare romantic în teorie, realitatea este că partenerul tău ar putea începe să bea din pahar înainte de a observa “intrusul”. Apoi, va trebui să scoată bijuteriile și să le clătească, astfel încât să nu mai fie lipicioase.

Așadar, probabil că este mai sigur să păstrezi bijuteriile prețioase separat de alimente și băuturi. De exemplu, în timpul mesei, poți “servi” cutia sau bijuteriile pe o farfurie cu un capac care trebuie îndepărtat (ai putea să rogi chelnerul să te ajute).

5. AVENTURA ȘI EXPERIENȚE NOI

Una dintre cele mai frumoase părți ale relațiilor de dragoste este că poți experimenta lucruri noi, pe care le îndrăgiți împreună. Care sunt activitățile pentru care persoana iubită și-a manifestat interesul? Dacă are un hobby pe care-l împărtășiți împreună, oferă-i bijuteria cadou când se așteaptă cel mai puțin. Poate la finalul unei curse lungi cu bicicleta sau când ajungeți pe un nou vârf de munte împreună?

Citește și:

Dacă nu aveți prea multe activități împreună, poți totuși “ascunde” cutia cu bratara, pandantivul sau inelul cu pietre semiprețioase în geanta sau rucsacul partenerului. Numai bine le va găsi când se va aștepta mai puțin.

6. PLANIFICĂ O “VÂNĂTOARE” DE CADOURI

Oamenii creativi se pot distra de minune găsind indicii care să-i ghideze către o “comoară” de bijuterii. Aceștia vor aprecia fiecare moment și se vor bucura să dezlege puzzle-urile din timpul călătoriei spre mult doritul cadou.

7. BIJUTERII DE CRACIUN

Bijuteriile sunt unul dintre cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru doamne, domnișoare…și domni, de ce nu? Gândește-te cum ai putea încorpora cadoul în tradiția ta de dăruire a cadourilor de Crăciun.

Citește și:

O idee este să împodobești bradul cu bijuterii și să pui persoana iubită să găsească piesele. O pereche de cercei lungi din aur sau argint cu rubin sau un colier cu perle ar fi ornamentele perfecte pentru brad și nu numai…

Oferă bijuteria cadou ca semn de carte alături de titlul favorit. Împachetează cartea cu bijuteria așezată printre paginile ei. La deschidere, persoana dragă va avea parte de o surpriză total neașteptată.

Sursa foto pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.