Setari Cookie-uri

Emily Ratajkowski stilizează accesorii de la CCC!

Ratajkowski este o adevărată it girl care stabilește tendințele actuale.

Emily Ratajkowski a fost fotografiată în timpul șederii sale la Varșovia. Supermodelul a purtat o ținută în tendințe, completată de pantofii sport și geanta de la CCC, din colecția brand-ului Jenny Fairy. Setul s-a potrivit perfect cu stilul distinctiv al vedetei.

Ratajkowski este o adevărată it girl care stabilește tendințele actuale. Nu e de mirare că alegerea ei au fost pantofii sport cu platformă, care probabil vor deveni cea mai dorită încălțăminte în această primăvară. Flatforms în stilul anilor 90 de la Jenny Fairy au completat perfect look-ul simplu al modelului. Mai mult de atât, Emily mereu mizează pe genți de mână de dimensiuni mici în ținutele sale. Și de această dată alegerea ei a fost o geantă de mână tip baghetă, completată de un accent de bijuterii la modă sub forma logo-ului Jenny Fairy.

Citește și:

Emily Ratajkowski este în prezent unul dintre cele mai populare modele de top. Vedeta americană de origine poloneză a apărut recent într-o campanie pentru brandul Versace. Până acum am putut să o vedem pe marele ecran alături de Zack Efron, pe copertele revistelor de top sau pe podiumul Fendi. Contul ei de Instagram @emrata este urmărit îndeaproape de peste 30 de milioane de fani, iar cartea sa, intitulată „Corpul meu”, întrece recorduri de popularitate deja de un an.

Deși pe covorul roșu modelul optează pentru rochii care evidențiază silueta, ținutele ei de zi cu zi sunt chintesența stilului urban casual și confortabil. Fanii pasionați știu că Emily Ratajkowski combină cu succes piese de la designeri globali cu branduri locale, la prețuri accesibile. Nu este surprinzător că pantofii și accesoriile brandului polonez Jenny Fairy i-au atras atenția.

Citește și:

Te regăsești în stilul lui Emily Ratajkowski?

Încălțămintea și accesoriile Jenny Fairy sunt disponibile în magazinele CCC, în aplicația mobilă și pe ccc.eu

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.