Setari Cookie-uri

Cum să porți un cardigan: 5 sfaturi de stil

Un cardigan este un strat de tricotaj versatil pe care îl poți purta în orice sezon. Există 4 tipuri de cardigane dama de bază. Tricotate din lână merinos, cașmir, bumbac sau fibre sintetice, cardiganele sunt disponibile în mai multe croieli și se potrivesc la aproape orice ținută. Patru stiluri comune de cardigan includ:

Un cardigan este un strat de tricotaj versatil pe care îl poți purta în orice sezon. Există 4 tipuri de cardigane dama de bază. Tricotate din lână merinos, cașmir, bumbac sau fibre sintetice, cardiganele sunt disponibile în mai multe croieli și se potrivesc la aproape orice ținută. Patru stiluri comune de cardigan includ:

  1. Decupate: Un cardigan decupat este un stil de cardigan scurt care se încadrează în jurul mijlocului trunchiului. Cardiganele decupate sunt asemănătoare cu un șal, deoarece le poți purta peste o rochie sau un maiou pentru a menține umerii și brațele calde.

  2. Cu glugă: Un cardigan cu glugă are o glugă atașată la spatele puloverului pentru a oferi un plus de căldură. Sunt un plus excelent pentru ținutele de toamnă ca strat purtat sub jachete sau blazere.

    Citește și:
  3. Lungi: Cazând oriunde de la jumătatea coapsei până la gleznă, cardiganele lungi oferă picioarelor tale un plus de căldură. Diferitele stiluri de cardigane lungi variază în lungime, cardiganele maxi ajung până la glezne.

  4. Decolteu în V: Aceste cardigane au un decolteu distinct care coboară, formând o formă de V. În comparație cu un guler rotunjit sau cu decolteu, decolteul în V creează un efect de slăbire care accentuează forma naturală a corpului. Majoritatea cardiganelor cu decolteu în V au nasturi în față, astfel încât să poți purta puloverul deschis sau închis.

Cum să porți un cardigan?

Iată sfaturi despre cum să aranjezi cardiganele pentru o varietate de ocazii:

  1. La o ținută business casual. Cardiganele sunt elemente esențiale din garderobă pentru look-uri smart casual sau business casual. Îmbracă un cardigan cu guler peste o cămașă albă cu nasturi, împingând cămașa într-o pereche de pantaloni chino. Completează look-ul cu mocasini.

    Citește și:
  2. Alege o culoare îndrăzneață. Fă din cardiganul tău o piesă de excepție, alegând o culoare îndrăzneață. Combină un cardigan luminos și confortabil cu o pereche de pantaloni de piele întoarsă sau cu o fustă midi neagră subțire și colanți. De asemenea, poți purta cardigane cu modele mai complicate, cum ar fi broderii sau mărgele, pentru a completa o ținută. De asemenea, poți purta cardigane sub orice modele de geci dama.

  3. Combină cu un top crop. În lunile calde, un pulover cardigan subțire, cu tricot larg, funcționează ca un strat ușor de îmbrăcăminte exterioară. Îmbracă un top crop cu un cardigan scurt pentru o ținută relaxată și casual. Poți purta acest look cu pantaloni scurți sau blugi cu talie înaltă.

  4. Optează pentru un cardigan din tricot gros peste ținutele casual. Cardiganele din tricot sunt pulovere calde și confortabile pe care le poți aranja cu o cămașă cu mânecă lungă și o pereche de pantaloni de jogging moi sau pantaloni largi. De asemenea, poți asorta un cardigan supradimensionat cu o pereche de blugi mom sau skinny și botine pentru un look la modă în timpul zilei.

    Citește și:
  5. Încearcă un look fabulos. Pentru o ținută lejeră de vară, pune un tricou într-o pereche de pantaloni sau o fustă mini și îmbracă un cardigan de bumbac peste umeri. Completează ținuta cu pantofi sport albi.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.