Setari Cookie-uri

CALVIN KLEIN 1996

Calvin Klein anunță lansarea Calvin Klein 1996, o nouă colecție de Underwear, cu modele îndrăznețe și imprimeuri inspirate din design-ul anilor 90. În colecție se regăsesc produse din gamele Underwear și loungewear prin care se amplifică siluetele clasice cu o poveste vibrantă a logo-ului, o nouă abordare a imprimeului, a culorii și un limbaj grafic aparte. O selecție fresh și energică de produse essentials în care culorile neon, grafica contrastantă și imprimeurile cu logo-ul deformat transmit o încredere tinerească.

În colecția Calvin Klein 1996 Cotton dedicată femeilor se întâlnesc stilurile clasice de Underwear actualizate cu o nouă paletă interesantă de culori, siluete reîmprospătate și țesătură elastică pentru un confort maxim.

Braleta fără căptușeală prezintă o nouă formă a decolteului, cu spatele descoperit, pentru un stil simplu și minimal, asortată cu o pereche de chilot tip bikini disponibilă în negru, precum și noi imprimeuri tip animal print.

În Calvin Klein 1996 Logo Lace se regăsesc produse din dantelă în două straturi, cu imprimeu allover cu monograma în roșu aprins, alb și negru pentru un twist în oferta rafinată de Underwear. Realizate din 52% nailon reciclat amestecat cu material elastic pentru confort maxim. Decolteu rotund și spate decupat.

Citește și:

Sutienul fără căptușeală tip balconette și chilotul modern tip tanga sunt actualizate în oferta Calvin Klein 1996 Animal Lace, cu o dantelă leopard verde electrizant.

Selecția pentru femei Calvin Klein 1996 Lounge include un hanorac cu decolteu rotund realizat dintr-un amestec de materiale, precum și un tricou cu mânecă scurtă, de asemenea cu decolteu rotund și pantaloni scurți tip loungerwear, ambele din bumbac organic 100%. Hanoracul și tricoul prezintă o croială cu umerii căzuți ce oferă acea stare relaxantă de confort și logo-ul apare încadrat într-un chenar. Pantalonii scurți loungewear au un patch cu monograma și banda clasică din talie cu logo.

Pentru bărbați, Calvin Klein 1996 Micro Singles reinterpretează stilurile emblematice de Underwear – chilotul tradițional tip brief, chilotul tip boxer cu talie joasă și chilotul tip boxer clasic – printr-o nouă perspectivă vibrantă. Realizate dintr-un mix de material elastic de microfibre mătăsoase și 88% poliester reciclat, aceste modele sunt disponibile în negru clasic, precum și în noile imprimeuri tip animal print. Aceste stiluri sunt disponibile și în seturi de trei perechi.

Citește și:

Gama Calvin Klein 1996 Cotton cuprinde chilotul tip trunks și mai multe feluri de chilot tip boxer în culori noi și modele variate. Chilotul tip trunks poate fi găsit într-un imprimeu tip leopard difuz, verde strălucitor și albastru puternic; chilotul tip boxer vine într-un imprimeu în nuanțe de roz, portocaliu și verde-albastru, precum și un nou imprimeu cu logo ondulat într-o nuanță rece de turcoaz neon. Produsele de lenjerie din această gamă prezintă în continuare logo-ul Calvin Klein într-un design de monogramă deformat care se repetă și un imprimeu cu monograma ștampilată; de asemenea, sunt disponibile cu imprimeu negru de leopard.

Calvin Klein 1996 Lounge include pantaloni de jogging, tricouri cu guler tip crew, hanorace și pantaloni loungerwear în negru neutru, alb și gri heather. Pantalonii de jogging sunt confecționați dintr-un amestec de bumbac și au un patch cu monograma și banda clasică din talie cu logo. La tricouri și hanorace poziționarea logo-ului este la fel ca la produsele dedicate femeilor, în timp ce pantalonii scurți au parte de același design al logo-ului precum linia vestimentară.

Citește și:

Produsele Calvin Klein 1996 sunt disponibile în magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City și în magazinele Calvin Klein Jeans din București Mall, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.