Setari Cookie-uri

Pregătește-ți stilul pentru primăvară alături de Levi's

Finalul sezonului rece aduce cu sine noi provocări în materie de stil vestimentar. Mai exact, este momentul când fiecare ținută și item achiziționat trebuie să îndeplinească o serie de caracteristici: funcționalitate și confort ridicat, aspect plăcut și materiale durabile și calitative.

E timpul când culoarea revine ușor-ușor în prim-plan și tendințele se prezintă mai îndrăznețe. Astfel, Levi's prezintă o gamă de articole vestimentare ce se pliază pe nevoile și dorințele actuale, păstrând totuși elemente ce permit integrarea ținutelor într-un mod unic și personal. Descoperă în rândurile următoare o parte din articolele ce-ți vor permite să arăți bine în timp ce ești tu însuți.

Moda feminină

În ceea ce privește stilurile feminine, în centrul atenție va fi stilul effortless. Ideal pentru zilele pline, unde spontaneitatea și eficiența sunt două caracteristici esențiale. Un exemplu perfect este reprezentat de salopeta Vintage Overall de la Levi's, care în combinație cu o bluză Remy Collard Sweater și un fes, creează o ținută perfectă pentru momentele neprevăzute.

Citește și:

Un alt item care ne-a atras atenția este perechea de pantaloni Middy Straight. Cu un aspect nouăzecist, unde talia este înaltă și fit-ul straight, aceasta se asortează ideal cu un tricou Graphic Ringer Tee sau o cămașă XL Dorsey. Drept alternativă, dacă te simți mai curajoasă, poți opta pentru blugii 501 Mini Waist, care oferă un twist zilelor când îți dorești să te reinventezi. Înainte să pornești într-o nouă aventură, nu uita să ai la îndemână și ceva de luat pe deasupra - precum jacheta Slacker Trench - , în cazul în care vremea nu ține cu tine.

Nu în ultimul rând, gândindu-ne și la faptul că o piesă achiziționată trebuie să fie folosită pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp, îți recomandăm blugii XL Balloon. Unul dintre cele mai noi modele Levi's, acesta se bucură de o talie foarte înaltă cu un aspect oversized exagerat, oferind și o impresie clean prin finisaje. Asortează-i cu un crop top și cu o pereche de loafers și te asigurăm că vei fi în centrul atenției oriunde vei merge.

Citește și:

Moda masculină

Finalul iernii reprezintă pentru bărbați un moment în care articolele vestimentare esențiale sunt achiziționate. Niște item-uri simple, ce pot fi integrate cu ușurință într-o multitudine de ținute. La acest capitol, Levi's vine cu o propunere alcătuită din 3 piese cheie: tricoul Red Tab Vintage Tee, blugii 501 '54 și jacheta Rincon Button Down Vest. Acestea pot fi definite ca un kit de tranziție stilistică, de la un sezon la altul. Tricoul Red Tab Vintage Tee are un fit simplu, vine în 3 variante de culoare și poate fi perfect drept layer de bază într-o ținută mult mai complexă.

Blugii 501 '54 celebrează în toată splendoarea cei 150 de ani de existență ai modelului 501. Cu un aspect edgy, croieli impecabile și un fit lejer pe picior, este un articol ce nu trebuie să lipsească când vine vorba de look-uri confortabile, care reușesc să exprime în același timp o personalitate unică.

Citește și:

Acestea sunt doar o parte dintre cele mai noi articole Levi's, vizitează levis.com și descoperă care piese din întreaga gamă ți se potrivesc cel mai bine!

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.