Setari Cookie-uri

Cum să asortezi balerinii în această vară?

După așteptarea în culisele podiumurilor de modă din toamnă, balerinii damă sunt gata să revină în centrul atenției. Iată cum poți stiliza balerinii, în cazul în care te simți în mod absolut terifiată, pentru că ți-au trezit amintiri din adolescență.

De la sandale cu toc mic la platforme înalte, de la blugi cu talie joasă la fustițe cu orizontul la limita imposibilului și de la genți mici de umăr la ochelari de soare și mai mici - pare că fiecare piesă definitorie a modei din anii 2000 a revenit în forță. Pentru unii (în special pentru grupa de vârstă Gen Z), revenirea stilului a însemnat o abordare proaspătă a modei, pe care au îmbrățișat-o și redefinit-o.

Pentru alții (oricine peste 30 de ani), acea eră a fost înmuiată și, poate, întinată de o nostalgie intensă, de amintiri rușinoase și de groaza existențială care însoțește etichetarea pieselor din copilărie drept "vintage". Bazându-ne pe popularitatea de pe TikTok și Pinterest, părea că revenirea stilului Y2K nu va lua sfârșit niciodată - era nevoie de o forță puternică pentru a reduce elanul Y2K la tăcere. Și a reușit. Intră în scenă: trendul balerini dama.

Citește și:

Pentru unii, revenirea balerinilor damă poate provoca inițial o imagine de coșmar a baletului Nutcracker, dar dacă ești dispus să-ți schimbi perspectiva, acest trend ar putea deveni secvența ta de vis a modei de toamnă.

Pantofii cu talpă plată sunt ideali pentru a fi purtați cu ținute adecvate la birou, precum și cu haine casual, cu orice outfit în orice zi. Nu este un secret că pantofii casual dama s-au dezvoltat și avem acum mai multe opțiuni atât pentru pantofi confortabili, cât și pentru cei eleganți. Poți încerca să asortezi pantofii cu o singură culoare a outfitului tău, sau poți purta o culoare contrastantă, doar asigură-te că tonul sau saturarea sunt la fel.

Cum să porți pantofii cu talpă plată?

Unul dintre cele mai importante sfaturi de stil de luat în considerare atunci când porți pantofi cu talpă plată este modul în care outfitul tău funcționează proporțional. Atunci când purtăm pantofi cu talpă plată, totul este mai aproape de sol, devine mult mai ușor să pari mai scurt și, prin urmare, mai lat în pantofii cu talpă plată.

Citește și:

Prin urmare, ar trebui să eviți orice fustă, rochie sau pantaloni care se opresc la nivelul gambei, deoarece acest lucru te face să pari și mai scurtă. Pantaloni capri până la nivelul gleznei, pantaloni scurți de tip bermuda sau fuste până la genunchi sau deasupra genunchiului sunt ideale pentru acest tip de pantofi damă. De asemenea, evită pantofii cu talpă plată în combinație cu pantaloni strâmți dacă ai șolduri late. În caz contrar, riști să-ți faci picioarele să pară disproporționate.

Un alt factor de luat în considerare este lungimea bluzelor și a jachetelor. Din nou, dorim să evităm ca privirea să cadă prea jos pe corp, scurtând partea inferioară a corpului, prin urmare evită bluzele prea lungi care acoperă partea de jos, ceea ce va alungi partea superioară a corpului și va face partea inferioară să pară mai scurtă.

Citește și:

Pantofii mai groși atrag de asemenea atenția în jos. Dacă îți dorești să pari mai înaltă, încearcă să cauți un stil care expune partea superioară a piciorului. De exemplu, o pereche de loaferi slip-on sau balerini în loc de unii cu șireturi. Prin expunerea piciorului, pantofii vor părea mai ușori și vor contribui la o aparență mai alungită a piciorului.

Dacă asortezi pantofi eleganți cu o ținută elegantă, vei arăta prea îmbrăcată. În schimb, ia în considerare să asortezi balerini simpli cu o ținută elegantă sau balerini eleganți cu o ținută simplă. Acest lucru va crea un contrast plăcut și va împiedica ținuta să pară prea aglomerată.

Balerinii sunt un clasic de-a lungul timpului. Există multe tipuri de balerini: clasici, cu vârf ascuțit, cu curea în spate, cu vârf deschis, cu decupaje, cu laterale deschise, cu bretele sau cu șireturi. Sunt destinați picioarelor goale; doar șosetele special concepute pentru balerini se potrivesc cu aceștia.

Citește și:

Purtându-i cu haine scurte îți permite să-ți faci picioarele să pară mai lungi în partea de sus. Poartă balerini cu pantaloni 7/8, pantaloni scurți, fuste și rochii până deasupra genunchiului și optează pentru rochii ample în formă de tentă.

Dacă ești înaltă, balerinii sunt perfecti pentru tine, asortează-i cu pantaloni scurți, fuste și rochii ușoare până la genunchi sau mai jos de genunchi, balerini din satin, piele intoarsă, cu vârfuri încapsulate sau împodobiți sunt o alternativă elegantă la tocuri.

Nu uita să îndoiești blugii astfel încât să se oprească aproximativ la 7/8 din lungimea picioarelor tale și evită un stil super skinny dacă mușchii gambei sunt puțin mai grosuți.

Balerinii s-au schimbat în ceea ce privește design-ul și acum ai mult mai multe opțiuni la dispoziție, nu doar cei cu fundiță de care îți amintești din adolescență. Moda revine, așa că ar fi bine să-ți găsești balerini sau pantofi cu talpă joasă la modă, cool și care să te avantajeze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.