Setari Cookie-uri

20 de rochii de vară SUPERBE sub 150 lei

Rochii de vară ieftine care vor atrage toate privirile

Pe măsură ce vremea se încălzește, ne schimbăm și garderoba. Trenchurile si bluzele călduroase lasă loc rochiilor colorate cu croieli feminine care pot fi purtate atât în timpul liber, cât și la birou. Desigur, calitatea și aspectul sunt primele criterii atunci când vine vorba de alegerea hainelor, însă în același timp, nu trebuie să uităm și de preț. Prin urmare, astăzi am făcut o selecție de rochii de vară spectaculoase și accesibile pe care te invităm să le descoperi în galeria foto.

Rochii de vară: Ce purtăm în 2023?

  1. Rochiile cu buzunare

De ani de zile circulă glume pe internet despre hainele femeilor care nu au buzunare sau sunt prevăzute cu buzunare atât de mici încât sunt aproape imposibil de folosit. În acest an, trendul este înlocuit de rochii care au și acest detaliu atât de practic.

Citește și:
  1. Jocuri de texturi

Transparențele diafane alăturate unor accente puternice, așa cum ar fi inserțiile de piele sau cele metalizate au început să își facă loc din nou pe podium și în magazine. În funcție de croială și aplicații, cu accesorizarea potrivită, astfel de piese pot fi transformate ușor din rochii de zi în ținute pentru seară.

  1. Re-grunge, re-punk

Trendurile grunge si punk au fost extrem de populare în vest în anii 80 și 90. Așa cum era de așteptat, versiuni reinterpretae ale acestor două curente încep să reapară în paginile marilor reviste de modă și în colecțiile designerilor faimoși în toată lumea. Prin urmare, nu e deloc de mirare că începem să vedem din ce în ce mai des carouri și denim purtate în formule și croieli actuale, dar cu o influență clară grunge sau punk.

Citește și:
  1. Feminin la superlativ

La capătul diametral opus celor două trenduri menționate anterior, se află rochiile cu croială clasică, pe talie și cu poale ample care pun în evidență silueta feminină sau care construiesc optic râvnita siluetă tip clepsidră.

  1. Inspirație divină

În cele din urmă, ultimul trend pe care îl vom menționa astăzi este faldul inspirat de statuile vechilor zeițe romane. Cu croială simplă și dreaptă, dar prevăzute cu falduri poziționate strategic, acestea au scopul de a alungi silueta și de a oferi un ușor aer de patriciană.

Foto prima pagina kiuikson/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.