Setari Cookie-uri

Reinventează-ți stilul cu sneakerși premium

Tendințele verii în materie de încălțăminte sunt despre un stil modern, minimalist și care totuși impresionează prin bun-gust. Astfel, cea mai nouă colecție epantofi.ro are în centrul atenției sneakerși de la branduri precum Guess, Karl Lagerfeld sau Michael Kors, care caută să exprime personalitatea prin detalii originale și un aspect elegant.

Inițial, acest tip de încălțăminte era constant asociat cu sportul, atleții și echipamentul sportiv. Însă, în 2023, mulți dintre noi considerăm o pereche de sneakerși ca fiind must-have în garderobă. Instagram-ul este invadat de styling-uri interesante ale sneakerșilor cu pantaloni eleganți, salopete sau chiar costume.

De exemplu, Michael Kors este un brand iubit în întreaga lume. Sneakerșii din colecțiile brandului au un pattern unic, variante slip-on sau chiar un aspect multicolor cu talpă supradimensionată. Astfel de modele sunt ideale pentru zilele în care îți dorești să ai o piesă statement în cadrului unui eveniment mai important.

Pe de altă parte, gama de sneakerși Karl Lagerfeld îți oferă piese cu adevărat atemporale. Modelele sunt fanteziste cu accente fine de culoare, unde logo-ul e ușor vizibil. Încălțămintea Karl Lagerfeld este perfectă pentru moda de zi cu zi, când task-urile de la muncă îți ocupă timpul, dar funcționează foarte bine și în combinație cu outfit-uri care se bazează pe texturi - piele, satin etc.

Citește și:

Nu în ultimul rând, în cea mai recentă campanie epantofi.ro strălucește și brandul Guess. Sneakerșii acestuia sunt în topul trendurilor în ultimii ani, iar oferta este una extrem de variată - preferatele noastre fiind modelele cu platformă înaltă și modele sport cu siluetă clasică. Astfel, Guess este o alegere potrivită atunci când cauți confort, eleganță și un twist minimalist la nivel de încălțăminte.

Acum că vara este aproape, e timpul să te joci cu stilul tău vestimentar! Sneakerșii premium reprezintă cea mai tare tendință a momentului și ar trebui neapărat să ai o pereche, de aceea te invităm să descoperi cele mai noi colecții pe epantofi.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.