Setari Cookie-uri

Cu ce se potrivesc sandalele cu toc gros? Sfaturi de la specialiști

Când temperaturile cresc, femeile caută încălțămintea perfectă de vară care nu numai că va oferi confort, dar va fi și la modă.

Probabil îți vine în minte un model - este feminin, se potrivește multor stiluri și, mai presus de toate, garantează confort chiar și în timpul unei zile lungi și active. Sandalele cu toc gros – da, despre asta este vorba! Aceștia sunt pantofi unici îndrăgiți nu numai de fanii noutăților modei, ci și de bloggeri, creatori de tendințe și vedete de talie mondială.

Descoperă cei mai la modă pantofi de damă ai sezonului într-o nouă versiune

Sandalele cu toc gros sunt un tribut adus modei anilor 70. Designerii au decis să dea o a doua viață acestor modele, cândva populare, spre deliciul femeilor. Sandalele sunt modelul de top al sezonului, care a fost imediat îndrăgit de fanii soluțiilor confortabile și stilate. Tocul clasic a fost înlocuit cu unul mai lat, ceea ce îl face mai stabil și probabil că multe femei vor răsufla ușurate. Lățimea sigură susține călcâiul, oferind pași cu încredere, confort și, mai presus de toate, stil ultramodern.

Citește și:

Dacă îți plac noutățile din modă, din garderoba ta pur și simplu nu pot lipsi aceste sandale cu toc gros - sunt hit-ul incontestabil al sezonului. Ce să alegi? Designerii care stabilesc tendințe, oferă multă libertate - de la forme clasice la unele mai sofisticate. Sandalele cu toc gros se găsesc în multe versiuni și cu diverse accesorii.

Vei găsi atât modele standard cu dungi, cât și croiuri cu barete la modă. Iubitoarelor de detalii fanteziste le vor plăcea cu siguranță pantofii cu pene, știfturi, franjuri, flori, lanțuri sau zirconii și perle delicate. Nu-ți face griji, chiar și o fană a stilului boho, etno, dar și o iubitoare a stilizărilor romantice și a look-ului glam va găsi ceva pentru ea. Cum le porți depinde de tine! Alege sandalele care se potrivesc cel mai bine garderobei tale și creează ținute în felul tău

Citește și:

Cu ce să porți sandale cu toc? Descoperă stilizări cu tocuri înalte și confortabile pentru diverse ocazii

Nu este un secret pentru nimeni că pantofii cu toc înalt oferă nu doar înălțime, ci și încredere în sine și feminitate, dar în zilele de vară, în loc de tocuri înalte, merită să alegi ceva cu adevărat confortabil. În sandale cu toc gros, poți merge din zori până seara. Aceste sandale sunt perfecte pentru dans, pentru o plimbare lungă și romantică sau pentru o zi haotică. Selectate corect, acestea se vor potrivi cu rochiile tale preferate de vară, pantalonii scurți și chiar stilul business.

Cum să porți sandale cu toc gros pentru a arăta avantajos și, cel mai important, stilat? Alegerea perfectă vor fi rochiile de vară de neînlocuit - atât rochii de prințesă evazate sau rochii supradimensionate, cât și creații din tricotaje sau rochii tip creion în stil business.

Citește și:

Hainele clasice și elegante le vor adăuga stil: poartă-le cu sacouri mai lungi sau pantaloni 7/8. Și dacă îți place să te inspiri din stilul celor mai bine îmbrăcate franțuzoaice, poartă sandale colorate sau metalice cu toc gros cu pantaloni din denim și cămăși largi sau în seturi romantice cu o fustă de mătase până la jumătatea gambei și un crop top.

Cum să asiguri proporții bune ale corpului? Modelele prinse la gleznă cu tocuri joase sunt cel mai bine combinate cu croiurile evazate, mai largi ale hainelor, care vor subțire optic picioarele.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.