Setari Cookie-uri

Lenjeria intimă: de ce să ții cont pentru a alege produse confortabile

Lenjeria intimă este un element indispensabil al vieții de zi cu zi, de aceea trebuie să o alegi cu atenție astfel încât să te bucuri de un grad cât mai înalt de confort.

Există câteva aspecte importante de care trebuie să ții cont atunci când mergi la cumpărături, iar pentru a-ți veni în ajutor, noi le vom detalia în cele ce urmează. Descoperă cum să alegi lenjeria intimă potrivită nevoilor și preferințelor tale și să te simți relaxată și încrezătoare în pielea ta!

1. Alege un material moale și plăcut la atingere

Materialul și textura acestuia sunt aspecte cruciale pentru a obține confortul pe care ți-l dorești. Iată ce alegeri poți face:

2. Selectează mărimea potrivită

Pentru a alege mărimea potrivită de lenjerie intimă, trebuie să îți măsori cu atenție bustul, talia și șoldurile. Folosește o bandă de măsurat și așaz-o în jurul celei mai pline părți a sânilor. Asigură-te că banda este orizontală și că nu este prea strânsă sau prea lejeră. Pentru talie, înfășoară centimetrul în jurul celei mai înguste părți a taliei, care se află de obicei la nivelul buricului. Poziționează banda și în jurul celei mai pline părți a șoldurilor, de obicei la nivelul feselor, și măsoară această zonă.

După ce ai măsurat și notat rezultatele, consultă tabelul de mărimi al producătorului pentru a alege mărimea potrivită de lenjerie intimă. Dacă te afli între două mărimi, alege mărimea mai mare pentru a evita produsele prea strânse. Dacă lenjeria îți lasă urme pe piele, provoacă disconfort sau alunecă, cel mai probabil ai nevoie de o altă mărime.

Citește și:

3. Croială

În ceea ce privește croiala, fiecare persoană are nevoi diferite, în funcție de stilul de viață, activitățile zilnice și preferințele personale. De exemplu, dacă practici activități fizice intense, este recomandată lenjeria cu o croială mai strânsă, care oferă susținere și confort. Dacă petreci mult timp în birou, alege lenjeria intimă confortabilă, confecționată din materiale ușoare și respirabile.

Croiala lenjeriei intime trebuie să fie potrivită și pentru tipul de îmbrăcăminte pe care o preferi. De exemplu, pentru rochiile mulate, este ideală lenjeria fără cusături, care nu se vede prin materialul rochiei. Croiala lenjeriei intime influențează și nivelul de susținere de care vei beneficia. Sutienele pot avea cupe preformate, cu sau fără întărituri, pentru a oferi diferite niveluri de susținere, în funcție de preferințele și nevoile tale. Chiloții pot fi, de asemenea, cu talie înaltă sau joasă, de tip hipster, tanga, sau boxer, așadar este important să alegi o croială care te avantajează și în care te simți bine.

Citește și:

Ține cont de aspectele pe care ți le-am prezentat și te vei bucura de un nivel crescut de confort și încredere în tine. Dacă investești în produse de calitate, potrivite nevoilor tale, vei observa beneficii semnificative în viața ta de zi cu zi. Nu uita să acorzi atenție atât aspectului practic, cât și celui estetic și îți vei găsi, cu siguranță, lenjeria ideală!

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.