Setari Cookie-uri

Cum să alegi un top și un slip de baie?

Un costum de baie este un element de bază al garderobei de plajă. Alegerea acestuia trebuie abordată cu toată responsabilitatea; un costum de baie te reprezintă și îți pune în evidență corpul.

Costumul de baie potrivit va corecta sau va accentua trăsăturile siluetei, te va face mai subțire din punct de vedere vizual sau îți va mări volumul șoldurilor și al sânilor.

Cum să alegi un costum de baie în funcție de tipul de corp

Un costum de baie bun poate sublinia în mod favorabil calitățile siluetei tale. Cum să alegi un costum de baie în funcție de tipul de siluetă?

  • Silueta clepsidră

Această siluetă se caracterizează prin volume aproape egale de șolduri și piept și talie bine definită. De regulă, femeile cu acest tip au picioare frumoase și subțiri și sâni proporționali.

Pentru aceste forme este potrivit pentru aproape orice model de costum de baie, de la fuzionat la separat. Pentru a sublinia silueta, alege țesături care se potrivesc cu pielea și îmbrățișează frumos silueta;

Citește și:
  • Silueta măr

Femeile cu acest tip de siluetă au picioare frumoase și subțiri și sâni destul de voluminoși. Dar toată plinătatea este concentrată pe talie. Prin urmare, este recomandat să alegi un costum de baie-rochie, tankini cu un top de baie decorat cu volane sau costume de baie cu pelerine. Acestea vor ascunde zona de mijloc punând în evidență lungimea picioarelor. La fel de bine va arăta o pereche de slip de baie cu o talie înaltă și modelele asimetrice care vor pune accentul pe piept și umeri. Pentru a ridica pieptul și a-l separa vizual de abdomen, poți alege modele de top de baie cu push-up;

  • Silueta dreptunghi

La femeile cu acest tip de siluetă, șoldurile și umerii par a avea vizual aceeași lățime. Adesea, talia se pierde, așa că aici trebuie să atragi atenția asupra pieptului, să îl evidențiezi cu un corset cu push-up sau alungit. Să adaugi feminitate te vor ajuta modelele cu diverse decupaje, panglici și linii asimetrice.

Citește și:

Fii atentă la monokini cu fante laterale, care pot sublinia talia. Același efect va fi creat de imprimeuri sau de împletituri de bretele. Dacă adaugi volane pe chiloți și pe corset, acestea vor da volum și vor pune diferit accentele. Adică, orice volane care dau volum părților necesare ale corpului vor fi potrivite aici, precum și modelele care alungesc și subțiază vizual talia;

  • Pentru forma de pară

Acest tip de siluetă este caracterizat de o talie subțire, umeri înguști și șolduri late. În acest caz, ar trebui să subliniezi talia îngustă și să mărești vizual pieptul. Costumele de baie cu topuri și modelele cu corsete alungite vor face față acestei sarcini. Cu cât corsetul este mai strălucitor și mai voluminos, cu atât mai bine. Volanele și alte trucuri de design vor ajuta la creșterea volumului pieptului și la echilibrarea siluetei. Partea de jos ar trebui să fie cât mai simplă, de exemplu, dacă partea de sus este strălucitoare, atunci vei alege slip bikini monocromi sau în culori închise;

Citește și:
  • Figura triunghi inversat

Femeile cu această siluetă au umerii destul de largi și sânii mari. Talia este ușor pronunțată, iar șoldurile sunt relativ înguste. Uneori, acest tip de siluetă se numește silueta înotătorului, deoarece au o parte superioară a corpului mai dezvoltată și mai puternică. Este necesar să alegi modele de top bikini cu accent maxim pe șolduri și minim pe piept și umeri. Orice model care mărește vizual șoldurile este potrivit. Acest costum de baie are nevoie de inserții ușoare pe părțile laterale, volane, fuste, fuste-short, costume cu imprimeuri luminoase în partea de jos. Și, de asemenea, decolteuri verticale care se extind până în partea de jos, modele cu bretele pe un umăr, curele subțiri, etc.

Acum că știi ce model de costum de baie se potrivește siluetei tale, poți alege cu ușurință modelul care să te reprezinte cel mai bine.

Citește și:

Postare sponsorizată

foto unsplash

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.