Setari Cookie-uri

Cum poți integra ghetele cu șiret la diverse ținute de toamnă-iarnă

Citește în continuare și află cum poți asorta ghetele cu șiret la cele mai frumoase ținute pentru toamnă-iarnă.

Ți se întâmplă și ție ca în sezonul rece să nu îți găsești inspirația pentru ținutele de zi cu zi? Tot ce ai vrea este să porți piese vestimentare călduroase și confortabile. Din fericire, există câteva trucuri de fashion prin care poți schimba total aspectul unei ținute, în timp ce te bucuri de confort.

Spre exemplu, poți alege o pereche de încălțări deosebite, care vor scoate din anonimat orice ținută. În acest sezon, se poartă ghetele cu șiret, iar în continuare îți vom prezenta cum le poți asorta la diverse ținute.

Ținuta casual chic

Dacă îți place stilul casual și porți frecvent astfel de ținute, însă vrei să le adaugi o notă diferită toamna și iarna aceasta, atunci optează pentru ținute casual chic, la care să potrivești ghete cu șiret. Cum poate arăta o astfel de ținută? Începe cu o pereche de blugi într-o culoare închisă (gri petrol, bluemarin, orice nuanță de negru și așa mai departe). Poți opta pentru blugi slim, dacă te simți bine în ei, sau pentru un model clasic, drept. Pentru partea chic, alege un maieu delicat și un pulover supradimensionat, croșetat, eventual din mohair sau din alte materiale foarte fine la atingere, care să aibă și fire strălucitoare în componență.

Citește și:

Pentru o astfel de ținută, poți alege o pereche de ghete cu siret cu talpa joasă sau cu toc pătrat, în funcție de preferințele tale.

Ținută cu elemente boho

Unul dintre stilurile care s-a întors în ultimii ani și care revine constant cu noi și noi elemente surprinzătoare este stilul boho. Chiar dacă nu ai ținute care să ilustreze complet acest stil, poți include unele elemente și te poți bucura de cele mai frumoase lookuri de toamnă-iarnă.

Spre exemplu, poți alege drept bază o rochie lungă, tricotată, uni sau cu imprimeuri în diverse nuanțe de maro sau în nuanțele toamnei (maro, arămiu, verde închis și așa mai departe). Combină această rochie cu un cardigan lung, supradimensionat în zilele mai calde de toamnă sau cu un palton lung din piele întoarsă și blană artificială pentru zilele friguroase sau chiar pentru iarnă, o pereche de dresuri la alegerea ta, o eșarfă și, bineînțeles, ghete cu șireturi. Cel mai bine ar fi să optezi pentru o pereche de ghete cu talpa joasă, care să îți ofere tot confortul de care ai nevoie.

Citește și:

Ținută urban

Ținutele urbane sunt adesea confundate cu ținutele casual. În principal, aceste ținute sunt casual datorită lejerității și confortului pe care le oferă, însă sunt o exprimare a personalității. Mai bine spus, sunt ținute casual adaptate stilului fiecărei persoane. Astfel, dacă îți dorești o ținută urban la care să incluzi ghete cu șiret, atunci alege o fustă de piele ca element de la care să pornești ținuta. Fustele de piele sunt un must-have pentru sezonul rece. Optează pentru o bluză sau un pulover cu guler înalt (în funcție de temperaturi) și pentru o jachetă biker. Dacă alegi o geacă de piele, vei da un aer prea elegant ținutei și oarecum va părea o uniformă.

În ceea ce privește ghetele, poți alege un model mai înalt, până la jumătatea gambei. În orice caz, ar fi bine ca lungimea rochiei să depășească lungimea ghetelor. Accesorizează această ținută cu o eșarfă subțire, eventual tot în stil boho, un ruj într-o culoare puternică, de toamnă și o pereche de cercei statement.

Citește și:

Așadar, dacă vrei să porți ghete cu șiret, ai numeroase opțiuni de ținute pentru toamnă-iarnă. Ți-am prezentat doar câteva idei, însă este bine de știut că poți îndrăzni și poți crea cele mai frumoase ținute, pornind chiar de la ghete.

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.