Setari Cookie-uri

Cea mai hot gamă de încălțăminte a sezonului o găsești pe epantofi.ro!

Epantofi inaugurează sezonul toamnă-iarnă 2023/24 prin cea mai recentă campanie, în care pantofii joacă rolul principal.

CP

Accentul este pe diversitatea modelelor, destinate unor diferite ocazii și disponibile nevoilor tale. epantofi.ro este în mod clar cea mai variată și în tendințe platformă, unde pantofii și accesoriile perfecte te așteaptă!

Confort stradal

Atât toamna, cât și iarna, indiferent de ce condiții meteo vei întâmpina, confortul este cel mai important lucru. Streetstyle-ul continuă să domine tendințele sezonului - de la podiumuri de modă până la look-urile de zi cu zi. La epantofi.ro, iubitorii de adidași comozi vor găsi o mulțime de opțiuni, atât în versiunea premium, cât și în varianta casual. Printre brandurile care merită atenția ta se numără New Balance, cu noi modele populare și adidas Originals, care nu are rival când vine vorba de design de încălțăminte.

Citește și:

Stilul Old Money

Tendința Old Money a devenit o parte esențială a modei, fiind un punct central pentru iubitorii de minimalism. Colecțiile din acest sezon care sunt disponibile pe epantofi.ro includ pantofi, cizme, botine și mocasini în acest stil clasic. Dacă ești în căutarea unui model de încălțăminte care impresionează în prezent, dar va fi relevant și în viitor, te invităm să descoperi piese din piele lăcuită, piele granulată, sau piele întoarsă și nubuc - fiecare având rolul de a îmbogăți orice styling. O alternativă excelentă pentru modelele clasice sunt sneakerșii din materiale de cea mai înaltă calitate, care oferă un aer casual unei ținute mai formale, fără a-și pierde valoarea stilistică.

Pentru ocazii speciale

Citește și:

Toamna este, de asemenea, o perioadă în care eleganța poate acapara orice ținută. Pantofii clasici, de tip pumps, au detalii delicate și sunt ideali pentru astfel de look-uri. Optează pentru variantele monocromatice, care au finisaje subtile și vei avea parte de o notă în plus de stil atunci când îți alcătuiești outfit-ul pentru birou sau ocazii festive. Negrul, culorile pământii și pastelurile vor persista indiferent de tendințe. Ofertele de la epantofi.ro includ o gamă largă de pantofi cu toc înalt și mediu. În acest sezon, concentrează-te pe detalii - cataramele și fundițele vor adăuga farmec pantofilor! Printre brandurile celebre pentru astfel de modele se numără Guess, Pinko și Patrizia Pepe.

Sport și stil

Una dintre preocupările noastre principale este integrarea sportului în rutina zilnică. Cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune rezultate și a fi cât mai ușor întreg procesul, este necesar să ai la îndemână un echipament adecvat. epantofi.ro are expertiza necesară atunci când vine vorba de categoria de încălțăminte sport și în aer liber. Gama largă include modele pentru alergare, mers, practicarea diferitor sporturi, precum și pentru drumeții montane. Pe lângă brandurile iconice îndrăgite de sportivii amatori - adidas, ASICS și New Balance -, clienții pot conta pe o selecție largă de pantofi cu funcții mai specifice de la brandurile Hoka, Keen, Merrell, Salewa, Mizuno și multe altele.

Citește și:

Indiferent de nevoile tale, suntem convinși că vei găsi un model potrivit pe epantofi.ro. Peste 800 de branduri din diverse categorii te așteaptă. Descoperă-le în aplicația epantofi, dar și în magazinele epantofi din țară.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.