Setari Cookie-uri

BLACK FRIDAY IREZISTIBIL: OFERTE SPECIALE LA MODIVO

Sezonul reducerilor este în toi, iar cu vremea care începe să se răcească acum este momentul ideal pentru noi ținute de iarnă sau chiar și cadouri pentru cei dragi!

Noiembrie este cunoscută drept luna reducerilor și prețurilor avantajoase, iar achiziționarea cadourilor de Crăciun în timpul reducerilor de Black Friday reprezintă cea mai bună practică de economisire și gestionare a bugetului dedicat Sărbătorilor de Iarnă.

Dacă ai pus ochii pe nouă pereche de ghete sau îți dorești o rochie nouă de foarte mult timp, acum este momentul să-ți oferi un moment mic de răsfăț.

Până pe 10 NOIEMBRIE, te bucuri de reduceri exclusive de până la 40% la brandurile momentului pe modivo.ro, dar și în magazinele din țară.

Mai jos, iată câteva dintre cele mai frumoase produse ale colecției MODIVO, care se bucură de oferte irezistibile.

Gecile de iarnă

Anul acesta gecile de iarnă vin într-o foarte mare varietate de culori și forme. De la această geacă sport lucioasă, roșie cu fermoar de la Tommy Jeans perfectă pentru vacanțele la munte până la geci lungi elegante perfecte pentru zilele de birou în oraș. Deși geaca neagră este o piesă clasică care nu se demodează niciodată, popularitatea acesteia scade în acest sezon în favoarea gecilor din puf în nuanțe de burgundy sau verde smarald. Pentru cei îndrăzneți, care vor să facă din fiecare ocazie un fashion statement, gecile oversized cu imprimeuri sunt alegerea perfectă.

O altă preferință în acest sezon sunt jachetele de piele de tip biker, în special cele maro, care oferă un spirit puțin rebel, ușor inabordabil și misterios persoanei care le poartă.

Ținutele de Revelion ­­­

Rochiile de seară pentru cea mai importantă noapte a Sărbătorilor de Iarnă, sunt și ele vedetele reducerilor în magazinele MODIVO. Little Black Dresses care rămân întotdeauna piese de rezistență în garderobă indiferent de ocazie, rochii cu paiete pentru o seară memorabilă sau rochii în nuanțe de roșu pentru a intra cu o doză suplimentară de noroc în 2024. Acestea sunt doar câteva dintre cele peste 2000 de modele aflate în selecția magazinului.

Rochiile pot fi și o salvare, atunci când nu știm cu ce să ne îmbrăcam sau suntem pe fugă și lasă impresia depunerii unui mai mare efort depus în armonia ținutei noastre. De aceea, crearea unui mic arsenal de rochii în dulap potrivite pentru cât mai multe ocazii poate reprezenta o adevărata investiție pe termen lung. Accesorizarea diferită va crea întotdeauna iluzia că rochia este nouă. Ca de exemplu, o ținută de birou având ca piesă principală o rochie neagră poate fi ușor transformată într-o ținută de seară dacă renunțăm la sacou și înlocuim pantofii stiletto negri cu o pereche de sandale colorate și o geantă asortată.

Puloverele

Vremea se răcește treptat, iar un pulover bine ales pentru salva orice ținută, oferind în mod egal confort și un aer elegant. Sunt piese versatile care pot fi combinate cu fustele maxi și pantalonii eleganți pentru un look office sau fuste mini, cizme peste genunchi și paltoane pentru o ținută seducătoare de weekend ca din reviste. Purtarea unui pulover cu jeans și o pereche de bocanci creează o ținută relaxată, plină de spirit aventurier, perfectă pentru un weekend la munte alături de cei dragi.

Un alt mod de a purta pulovere este prin layering (purtarea mai multor straturi de haine) împreună cu o cămașă. Puloverele simple monocrome funcționează perfect cu o cămașă cu imprimeu adăugând puțină personalitate unei ținute elegante, în timp ce o cămașă simplă în culori neutre poate să tempereze puțin un pulover cu imprimeu îndrăzneț.

Produsele sunt disponibile în magazinele din țară, și pe site-ul modivo.ro. Perioada reducerilor exclusive de până la 40% se desfășoară până la data de 10 noiembrie 2023.


Kudika
6 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.