Setari Cookie-uri

Calvin Klein îl prezintă pe Jung Kook în Jeans pentru campania Primăvara 2024

Calvin Klein îl anunță pe Jung Kook, brand ambassador global Calvin Klein Jeans în cel mai recent capitol al campaniei Primăvară 2024.

Realizată de Mert Alas, campania amplifică statutul lui Jung Kook de popstar global, dezvăluindu-i încrederea naturală pe care o emană, în timp ce domină emblematica stație Grand Central prin prezența sa în noile stiluri Calvin Klein Jeans. Cea mai recentă colecție Calvin Klein Jeans infuzează produse essentials cu energia tinerească și codurile de design minimaliste specifice brand-ului: Blugii Straight Fit90 oferă o interpretare nostalgică a siluetei esențiale din denim, iar Tricoul Oversized Monogram upgradează un item staple cu o abordare tonală a renumitei monograme logo Calvin Klein. De la denim nou la îmbrăcăminte casual premium, colecția Calvin Klein Jeans Primăvara 2024 aduce un stil unic produselor emblematice și aduce în centrul atenției autenticitatea mărcii pentru o nouă generație.

Citește și:

Campania Primăvara 2024 continuă să exploreze universul Calvin Klein, concentrându-se pe talente care influențează cultura urbană, surprinse în diferite momente, care le evidențiază individualitatea, le deblochează încrederea și dezvăluie întregul stil de viață Calvin Klein. Urmărește-ne pentru următorul capitol.

Credit Campanie:

Imagine: Mert Alas

Stilist: Emmanuelle Alt

Credit Editorial:

Calvin Klein

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.