Setari Cookie-uri

Welcome to the Club – noua colecție Reserved

Sportul și moda au o istorie bogată împreună. Aceste elemente s-au infiltrat în lumea modei sub diverse forme, rezultând tendințe precum „tenniscore” sau „golfcore”, care au câștigat popularitate pe rețelele de socializare.

CP

Această influență poate fi văzută și în cea mai recentă colecție Reserved, Welcome to the Club, concepută atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Designerii brandului s-au inspirat nu numai din aceste tendințe menționate mai sus, ci și din estetica ironică a aristocrației autentice. În plus, colecțiile au fost ghidate de două simboluri ale modei care împărtășesc mai multe asemănări decât s-ar putea aștepta: Prințesa Diana și actorul Jacob Elordi.

Prințesa Diana este de neuitat pentru stilul său relaxat, în timp ce Jacob Elordi a captivat internetul cu look-urile sale, despre care mulți cred că au fost inspirate de stilul Lady D. Prin urmare, colecția Reserved aduce un omagiu esteticii sportive asociate cu o atmosferă de club de elită, invitând totodată pe toată lumea să devină membru deplin.

Citește și:

Versiunea pentru femei a colecției prezintă mai mult de o duzină de articole, care sunt ușor de combinat într-o varietate de ținute. Toate piesele îmbină confortul și stilul clasic, care este subliniat atât de materialele folosite, cât și de croieli. Modele elegante, precum setul din trei piese cu blazer și bermude sau pantaloni palazzo, sau salopeta din țesătură jacquard, se îmbină rafinat cu opțiunile sportive. Colecția include, de asemenea, hanorace supradimensionate și pantaloni largi, cu închidere cu capse. Fiecare model a fost conceput cu mare atenție la detalii, precum pliuri pentru fustele mini, ajour delicat pe pulovere și o dungă de tenis pe setul de pijama și costumul de baie, care poate fi purtat și ca body.

Paleta de culori a colecției este simplă, dar originală. În acest sens, designerii de la studioul de design Reserved din Varșovia au optat pentru alb elegant, galben unt, albastru, bleumarin clasic și verde sticlă. Accesoriile, în schimb, includ accente în maro vișiniu.

Citește și:

    Secțiunea pentru bărbați a colecției este în același stil. Albul a fost înlocuit cu crem, iar albastrul bleumarin cu accente de albastru este predominant. Există, de asemenea, modele similare colecției pentru femei – de la detalii precum dungi și piping contrastant, până la gulerele polo caracteristice și tricotajele ajurate. Printre modelele pentru bărbați, stilurile casual și tradițional se îmbină. Cămașa cu nervuri are o croială mai relaxată, în timp ce pantalonii tricotați sunt înnobilați cu cusături pe margine. Există, de asemenea, bermude în două nuanțe diferite. În plus, există o varietate de hanorace lungi și sportive care pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei.

    Pentru această colecție a fost conceput un logo special, care întruchipează spiritul clubului sportiv menționat mai sus. Poate fi găsit pe hanorace, șepci de baseball și o geantă de cumpărături. Accesoriile includ, de asemenea, o geantă de umăr mai mică, cu buzunare funcționale, o bentiță tortoiseshell, o eșarfă cu dungi, ochelari de soare, șosete și pantofi ajurați. Pentru femei, există mocasini și un model din piele cu talpă plată cu limba căptușită. Pentru bărbați, există pantofi cu șireturi, cu cusături contrastante.

    Citește și:

      Colecția este disponibilă în magazine selecționate, online și în aplicația Reserved.


      Kudika
      23 Mai 2024
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.