Setari Cookie-uri

Atentie la tentativele de frauda online! Benvenuti isi promoveaza produsele pe site-ul propriu si pe canalele oficiale

Atenție la tentativele de fraudă online: Benvenuti își promovează produsele exclusiv pe site-ul propriu www.benvenuti.com și pe canalele oficiale de social media

comunicat de presa: Compania Benvenuti este unul dintre cei mai importanți retaileri de încălțăminte și marochinărie din România, ceea ce o face să fie ținta unor tentative de fraudă în mediul online. În ultima vreme au apărut reclame și site-uri false care promovează reduceri de până la 80% la produsele comercializate de către Benvenuti, ceea ce NU este adevărat, deoarece Benvenuti NU derulează nicio campanie cu reduceri de 80% și NU colaborează cu alte site-uri sau pagini de Facebook nou create.

Singura campanie valabilă în acest momentul atât în magazinele Benvenuti, cât și online, pe site-ului oficial www.benvenuti.com, este "Reduceri de vară de până la - 40%".

”Din păcate, în acest moment, există mai multe pagini de Facebook false asociate unor site-uri false care promovează ca mesaj - Reduceri de 80% la produsele sau o parte din produsele pe care le comercializează compania noastră. Rugam clienții să fie extrem de vigilenți atunci când le apar asemenea reclame și să verifice, întotdeauna, informația. Dorim să asigurăm clienții că depunem toate demersurile legale pentru a încerca să stopăm acest fenomen. Solicitam, de asemenea, și sprijinul tuturor celor cărora le apar asemenea reclame, pentru a putea sa identificam și raportăm aceste conturi false”, a declarat Miruna Dumitrescu, Marketing Manager Benvenuti.

Citește și:

Pentru a evita să fiți înșelați de site-uri și pagini de social media false, vă rugăm să verificați întotdeauna următoarele aspecte:

 1. Adresa site-ului: Compania Benvenuti are o singură adresă oficială a site-ului, unde cumpărăturile pot fi făcute în siguranță: www.benvenuti.com.
 2. Paginile oficiale de Social Media ale companiei Benvenuti sunt: Instagram @benvenuti.com.official, Facebook @Benvenuti.Com.Official, TikTok @benvenuti.shoes.
 3. Datele de contact: Site-ul Benvenuti include adresa completă de contact, inclusiv email și telefon pentru suport clienți, adresa firmei și datele de identificare.
 1. Benvenuti operează pe teritoriul României exclusiv în moneda națională, adică in RON, nu în USD $ sau alte valute.
 1. Procesatorul de plăți: Procesatorul oficial de plăți al Benvenuti este iPay, de la Banca Transilvania. Acesta este un procesator de plăți de maximă siguranță. Achitarea comenzilor se poate face fie cu cardul online fie prin plată ramburs la curier.
 1. Metode de plată: pe site clienții pot achita atât cu cardul, folosind puncte Star BT sau în rate, cât și ramburs la curier.
 1. Publicitatea pe Facebook: fiți precauți în ceea ce privește reclamele pe Facebook care promovează reduceri mari. Verificați întotdeauna linkul reclamelor pentru a vă asigura că sunteți direcționați către site-ul oficial: www.benvenuti.com.
 1. Raportarea site-urilor false: dacă observați anomalii în timpul navigării pe internet și găsiți un site fals, vă rugăm să contactați echipa Benvenuti prin email la adresa contact@benvenuti.ro și să trimiteți o captură de ecran, pentru a putea lua măsuri împotriva acestor site-uri frauduloase.
 1. Verificarea autenticității paginilor de social media: pagina oficială de Facebook Benvenuti este verificată și poate fi recunoscută prin insigna de verificare (bifa albastră). Evitați să interacționați cu pagini care nu au această verificare oficială.
 1. Noutăți și campanii: toate campaniile și reducerile oficiale sunt anunțate pe site-ul oficial și prin intermediul canalelor oficiale de social media ale Benvenuti. Dacă aveți îndoieli cu privire la o ofertă, vă rugăm să verificați pe www.benvenuti.com sau să contactați direct echipa de suport.
 1. Atenție la detalii: site-urile false pot copia elemente de design ale site-ului oficial, dar adesea au greșeli de ortografie, adrese web ușor diferite sau nu oferă informații complete de contact. Fiți atenți la aceste detalii pentru a identifica site-urile suspecte.
Citește și:

Kudika
5 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Reguli esențiale pentru a obține un machiaj perfect în perioada verii

Această schimbare climatică aduce cu sine provocări noi pentru machiajul de față. Cu toate acestea, cu puțină atenție și adaptare a rutinei tale de machiaj, poți să strălucești sub razele... Kudika


Outfit-urile workwear cuceresc toamna!

Cp

Dacă îți dorești o apariție unică, e bine să ai în atenție că aceste caracteristici ar trebui combinate cu cel mai în vogă trend al momentului - articolele... Kudika

15 imagini
15 piese vestimentare din in, esențiale pentru a-ți lăsa pielea să respire pe timp de vară

1. Rochii din in

Rochiile din in sunt un must-have al sezonului cald. De la rochiile maxi până la cele midi sau mini, inul adaugă o notă de eleganță lejeră oricărui model. O... Kudika


Trenduri în moda masculină a verii 2024

 

Sezonul estival al acestui an aduce un val de prospețime și inovație în moda masculină, combinând elementele clasice cu... Kudika


15 imagini
Descoperă 15 de modele de pantaloni scurți pentru femei. Alegerea perfectă pentru ținutele din această vară

În acest articol, vom explora tendințele verii în materie de pantaloni scurți pentru femei, oferind sfaturi despre cum să îi purtăm pentru a crea ținute de efect.

1.... Kudika

Vara aceasta copiii vor fi în centrul atenției cu look-urile Tommy Hilfiger

Pentru Băieți: Stilul vine cu lejeritate

 

Pentru băieți, un Kudika